Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaujik

Babcia woli NK niż wnuka

Polecane posty

Gość kiniaujik

Smutno mi z tego powodu,synek urodził się za granicą,miał 13 miesięcy jak wróciliśmy na stałe do Polski,dziadkowie czyli moi rodzice,jak byliśmy w UK z synkiem to aż płakali za nim,jak wróciliśmy na stałe do PL ,mieszkamy osobno,to nim się nawet nie interesują,dziadek wpadnie na 5 minut babcia to samo,jak ja z synkiem do nich pójdziemy,to mój tata cały czas coś robi,naprawia itd nawet na chwilę nie skończy aby pogadać z małym,cały czas coś mu kupują i chyba myślą że to starczy ale dziecko potrzebuje uczucia a nie zabawek itd A najgorsze że babcia cały czas siedzi na nk i gra nawet jak przyjdziemy z małym to z wielką łaską wychodzi na dwór-(((

Gość Miliana23
sorry to twoje dziecko zawsze jest tak że to co odległe korci a jak jest blisko wszystko wychodzi na jaw nie łudż się ze to sie zmieni

Gość kiniaujik
Teraz już o tym wiem,bo się przekonałam,tylko jest mi trochę smutno bo niby tak czekali na wnuka,mają tylko jednego,a jak jesteśmy w PL to brak zainteresowania;-(

Gość kiniaujik
A najgorsze jest to że widzę inne babcie które chodzą na spacery z 2-3 swoich wnuków i bardzo się z tego cieszą,moi ani razu go nie wzięli dada ja raz ich namówiłam,to poszli,a wszystkim wkoło mówią jak go kochają !

Gość alejajaol
No to nie źle:-(((

Gość moja siostra przez NK
ta gre co caly dzien sieje, nie ma czasu do swojego wlasnego dziecka, wiec chyba od tych gier mozg sie lasuje

Gość olmkiu
Moja niestety tak samo:-( cały dzień sieje i spełnia zadania dla SWOJEJ miłości!!!!