Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomaszK

Nago na Warmi - Jezioro Pluszne

Polecane posty

Gość TomaszK

Jestesmy na wakacjach nad jeziorem Pluszne. Lubimy kapac sie nago, czasem i wiecej. Czy meist Bad tym jeziorem miejssce dla nudystow Club miejsce gdzie pary z naszymi upodobaniami sie spotkaja ? Pozdrawia Tomasz' z Dortmundu

Gość eksperymentatorka 36
nad naszymi jeziorami nie raczej typowych miejsc dla naturystów. można po prostu zacząć tak - znaleźć zakątek i zacząć. Znajomi opowiadali, że tak zrobili i oznakowali swój zakątek znakami z patyków. Efekt - dołączyły się jeszcze dwie pary. Co prawda chodziło wtedy o toples a nie zupełną nagość. Z kolei nasz sposób jest taki - odpływamy troszkę od plaży i wtedy, w wodzie, zdejmujemy stroje i pływamy już dalej swobodnie na golasa. Fajne uczucie swobody, dreszczyk emocji przy oznakach zainteresowania i podziwu z przepływających żaglówek. Ale do tego trzeba naprawdę dobrze pływać.

Gość leśnik amator
Eksperymentatorka, A te kolczyki w sutkach nie za bardzo ciągną do dna?

Gość TomaszK
Dwa lub trzy lata temu, widzielismy kobiete, ktora miala tzw string bikini .Kapala sie ona na prywtnym dojsciu do jeziora napograniczu w. si Pluski. Widzelismy ja tam pare razy, miala na prawde atrakcyjna dupcie i nie zenowala sie bo ja dobrze bylo widziec z glownej drogi wiejskiej. My plyniemy kajakiem daleko od jakis domkow i czasem tam sie kapiemy nago. Moja zona ma tam czasem obawy by ans ktos przylapal..

Gość Urlopowicze
Name wyspie oder czasu do czasu sa golasy