Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozakrajdziwny

wstyd mi dziś za mój naród....POWSTANIE

Polecane posty

Gość cozakrajdziwny

może zacznę od tego, że nie jestem 'moherem', zwolenniczką PIS-u i nie uważam by koncert Madonny był czymś niestosownym (to tak wolą wyjaśnienia by uniknąć publicznego linczu tutaj zaraz..) ale... chyba mi troszkę wstyd ...jak było EURO nasze flagi wisiały praktycznie w całym bloku - dosłownie , balkon w balkon udekorowany, dziś ważna rocznica w moim mieście i wisi ich 8 ..:( czemu tak jest, że nie potrafimy dać wyrazu Polskości kiedy trzeba a jak nie należy przesadzać - robimy szum mega? (czytaj Smoleńsk ) i wstyd mi za Palikota, podobno jakąś akcje na facebooku robi 'wstyd mi za powstanie'...jejku jak tak można ? choćby z szacunku wobec tych co zginęli...my mamy szczęście, żyjemy w wolnym kraju i mamy wszystko o czym zamarzymy - brak nam pokory i oby los za takie myślenie nie wystawił nam rachunku.... ciekawe co pan Palikot by zrobił wtedy , jakby żył w tamtych okolicznościach ? bohater kurcze dziś wielki! z pełnym portfelem, żołądkiem i pełną zdrową rodziną w wolnym kraju to łatwo oceniać prawda? wstyd!

Gość sddsdsfdgfg
palikot to zwykly chooj, nie wiem kto sie jeszcze przejmuje co pieprzy ten penisogłowy

Gość hsafsafsf
racja! ja też z Wawy i u mnie żadnej flagi ..... a Palikot to bogaty pan co chciał się w politykę zabawić :):) siano we łbie i tyle

Gość aniulak 34
kwestia wychowania, zasad, domu, jak ktoś burak, burakiem będzie nawet jak założy garniak od Hugo Bossa i jada przy Żurawiej:)

Gość oollooo
A mi jest wstyd, ze tylu młodych ludzi zginęło bez potrzeby- na śmierc ich wysłali bez przygotowania, bez broni :( Jestem warszawiakiem i co roku sprawia mi to ból...

Gość nikt nie wysyłał sami
się pchali bo to jest honor umrzeć za POLSKI NARÓD

Gość 09876
Nowe zadolowone pokolenie.Jest dobrze bo można wpIerdalać kaszankę i żeberka z grilla.Zapchać kałdun,nażreć się,wlać piwsko w wielki bęben.Takie podkurcze w czasie wojny sprzeadliby Polskę za przysłowiowy baleron.Niech ci co walczyli powiedzą czy miało to sens a nie jakiś zapasiony byle jakim tłuszczem produkt polskopodobny.