Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsute wakacje....

moje ostrzeżenie dla zakochanych dziewczyn uważajcie na wakacjach

Polecane posty

Gość zepsute wakacje....

Pojechałam na wyjazd z 4 znajomych, wsród nich był chłopak,bardzo mi sie podobał. Cały czas spędzaliśmy razem, nie miałam czasu na kupę i wstydziłam się tez. 3 dnia bez kupy zaczął boleć mnie brzuch ale zignorowałam to i zaczełam brac tabletki przeciwbolowe. 6 dnia nie wytrzymałam, napór był ogoromny, pobiegłam do ubikacji - okazało się,że dostałam biegunki. Biegunka trwała jeszcze 2 dni, akurat wracalismy do domu. Po powrocie miałam biegunkę jeszcze 1 dzień, gdy ustała, zauważyłam że bardzo boli mnie odbyt- nabawiłam się z tego wszystkiego hemoroidów. Także dziewczyny dbajcie o siebie i zdrowie i nie zakochujcie sie na wakacjach

Gość .p.kej
wez wegiel na rozwolnienie :O 🖐️

Gość Ghjkvcd
10/10

Gość alewartbylo
calą dobe musiala czekam zeby dostala 10/10 :D

Gość PaniSedesik
Nie możesz wstydzić się robić kupy! Kiedyś robiłaś to w miejscach publicznych w majtki bądź pieluchy a mama Cię przewijała! Nie stanowiło to dla Ciebie żadnego problemu :) Dorośli robią problemy z niczego! Powiedz prosto z mostu! IDĘ DO SRACZA! NIE WCHODŹCIE, TO BĘDZIE COŚ WIĘKSZEGO! Wszyscy uznają, że masz poczucie humoru , jednak ty będziesz mówić poważnie! Twoje wypróżnianie się będzie regularne, metabolizm nie zwolni, nie rozboli Cię brzuch ani "odbyt" (może to od czegoś innego? ty, ty..). To nauka od losu na przyszłość! Może kiedyś poznasz kogoś kogo zauroczy zapach twojej kupy :) Uzna że nie śmierdzi i przecierpi go do końca życia!

Gość Fdvbjh
Up bo ciekawy temat karwasz twasz barabasz