Kasia123456 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Od tygodnia spoznia mi sie okres, 2 miesiace temu intensywnie kochalam sie z chlopakiem i strasznie mnie tam bolalo pozniej wiec zrobilismy przerwe. Okres dostalam w miare normalnie i bole przeszly po paru dniach od tego jak sie kochalismy. Okres 'czulam' zblizajacy sie normalnie i wszystko bylo ok. Od tego momentu sie nie kochalismy. Okres spoznia mi sie juz tyg :( zawsze czulam ze sie zbliza, bolalo mnie a teraz zupelnie nic! :( Martwie sie bardzo :( i do tego od kilku dni mam spuchniete podbrzusze, jakby jajniki. Nie boli mnie. Boli jedynie jak na to naciskam. co to moze byc??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaisiaaa266 Napisano Sierpień 1, 2012 Ja mam bardzo podobnie, z tym, ze okres miałam dwa tygodnie temu i był bardzo bolesny. Teraz też mam opuchnięte podbrzusze i jak nacisne po prawej stronie to mnie boli (jajnik?). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia123456 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Wlasnie, jak sie nacisnie po prawej stronie to tak jakby jajnik bolal :( Na poczatku mialam spuchniete tylko po prawej stronie, a teraz calosc :( mialam zawsze taki plaski brzuszek a przez to spuchniecie juz nie. Nawet dobrze brzucha nie moge wciagnac i ten okres, to mnie bardzo martwi :(:(:(:( tydzien spoznienia to duzo :( nigdy tyle nie mialam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach