Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gajaa

Mam 43 lata i bardzo chcę dziecka.

Polecane posty

Nie wiem co się ze mną dzieje,jakiś instynkt macierzyński czy,co? Kurczę,żebym była troszkę młodsza :(

Mrówkojad,ale ja mam już męża od 20 lat ten sam:)i troje dzieci. Jak widzę takie maleństwa to dostaję szału ,tak bardzo bym chciała mieć taką dzidzię

Ja nie muszę sprawdzać:P wcale mi nie zależy ,żeby to było nasze biologiczne dziecko. A tak w ogóle to zaczynam żałować,że tak pózno zaczęliśmy się starać o dzieci ,bo teraz, to czekała bym na wnuki .

Gość LAMBALABAMBA
A masz z kim zrobić?

Pudło,mam psa,kota i troje dzieci:P.....chyba zaczyna mi się w głowie przewracać:)

śmieszny ,ale ja chcę maleństwo ,a w moim wieku to tylko nastolatka mogę adoptować.

Gość janiejanie
lepiej nie

Gość hjkh7
A dzieci są w jakim wieku?

Gość janiejanie
szyc zapładnia codziennie o 13

I dotarło do mnie ,że to są minusy póznego macierzyństwa. Moje koleżanki mają już dorosłe dzieci ,a ja co?

A Ty zamiast się nimi zająć - nie wiem co wyprawiasz :P Po co kolejne dzieciątka, jak masz 3, które chętnie wchłoną od Ciebie każdą ilość uczucia?

Nic nie wyprawiam,grzeczna jestem bardzo:) Ale mam w sobie tyle miłości ,że starczy jeszcze dla następnej trójki. Tak mi się przypomniało jak miało się pojawić drugie dziecko ,to się zastanawiałam ,czy pokocham je tak bardzo jak pierwsze. Moje serce podwoiło swoją objętość ,potem potroiło :)

No to nie jedno, a trójkę! :) Skoro jesteście w stanie zapewnić im miłość rodzinna i odpowiednie warunki do życia to czemu nie? W sumie to fajne są takie spore rodzinki.

Już nawet myślałam o czymś w rodzaju rodzinnego domu dziecka,ale nie wiem ,czy dała bym radę pózniej oddać dziecko.

Gość ddada
No to w czym problem ?

Problem w tym ,że jestem za stara ,żeby urodzić , a mój mąż nawet nie chce o tym słyszeć. No cóż,muszę pogodzić się z tym i cierpliwie czekać na wnuki.

Gość ddada
Moim zdaniem dzieci urodziłaś w normalnym wieku, późne macierzyństwo to jest wtedy gdy pierwsze dziecko ma się koło 40-tki. Wiadomo, że jak się porówna do rodzących 16-17 -latek to taka 30-tka to już stara baba, ale 16 latka to dziecko, a nie kobieta. Mama mojej koleżanki miała 44 lata jak ją jej mama urodziła, ma dwójkę starszego rodzeństwa.

Gość ddada
*Mama mojej koleżanki miała 44 lata jak ją urodziła, ma dwójkę starszego rodzeństwa.

Gość muraszprzepitynawozem
dasz rade ja bylem urodzony w wieku 39 lat i wszystko ok jest

Już mi przeszło ,mój najmłodszy się pochorował i jak sobie przypomnę te noce nieprzespane ,to odechciewa mi się maleństwa:D

Gość dfedfgrdgfr
tak to jest jak ryczace 20 dra pyski z enie chca miec bachorow bo to bo tamto, przychodzi starosc i takiej sie bachora zachciewa. Nie rob siary stara babo nie plodz sobie wnuka

Gość ty tez bedziesz stary
i to szybciej niz ci sie wydaje.a jak narazie jestes glupim nieukiem.