Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_00

ograniczenie jedzenia

Polecane posty

Gość młoda_00

z czego wg Was trzeba zrezygnowąć żeby schudnąć?? macie doświadcznia?podzielicie sie?

Gość młoda_00
pogada ktoś?

Gość Dzon Son oHara
Z niczego nie musisz, chudniesz jak dostarczasz mniej kcal niz wynosi Twoje dzienne zapotrzebowanie. Problem w tym, ze im mniej jesz na diecie - tym gorzej. Przykladowe zapotrzebowanie wyliczysz sobie tutaj: http://exrx.net/Calculators/CalRequire.html

Gość młoda_00
od dziś tez rzucam słodycze fast foody i CHIPSY!!!!!! no i jedzenie wieczorami o 19 to max!!!!!!!! oczywiściee moja dieta to MŻ i koniec bo nie potrafie byc na konkretnej diecie!!! a czy ogórki mało solne i dżem swojej roboty jest zlem???

Gość młoda_00
ale lepiej dzem niz czekolade albo ciasto ciastko czy cos z tych rzeczy.

przestać słodzić herbate, kawe do dań nie zjadać dodatkowo chleba zrezygnować z chipsów, ciastek sklepowych, paluszków, napojów słodzonych itp. rzeczy (oczywiście jak raz na 4 dni zjesz jedno ciasteczko to świat się nie zawali) kiedyś wprowadziłam te zasady, poza tym jadłam co chciałam i ile chciałam i schudłam 4 kilogramy

Gość młoda_00
nie słodzić kawy???:( fuuu jedna łyzeczka musi byc!!! a w jakim czasie zgubiłas 4kg?

szczerze to nie pamiętam, ale chyba tak 1,5 mies wiesz.. ja piłam np. 6 herbat i 2 kawy czyli 8x 2 łyżeczki =16 a jedna kopiata łyżeczka cukru ma 50kcal!!!! czyli na samym słodzeniu objechałam o 800 kcal!!! ps. po 2-3 niesłodzenia kawy pokochasz smak bez cukru, wiem co mówię mozna też pić ze słodzikiem, ale podobno on pobudza apetyt -ja nie zauważyłam no i nie jest zdrowy :P ale jakbyś tak dwie kawy dziennie z 1 tabl słodziku to chyba nic by Ci nie było

a lekarz mi mówił, że organizm najpierw spala rozkłada cukry jak sie ich za dużo je, to przed następnym posiłkiem organizm nie zdąży spalić tłuszczy, które są do spalania ostatnie w kolejce coś takiego więc im mniej cukru - tym więcej tłuszczy spalonych i wykorzystanych

Gość młoda_00
a parówki zupki chinskie?

ja nie jem parówek, bo to są mielone kości, ścięgna itd zupki chiński sama chemia, cellulit murowany ale oczywiście 1 na miesiąc nie zaszkodzi

no i ćwicz kochana! to najlepszy sposób, wiem po sobie, mam nogi jak modelka jutro np. idę sobie na siłkę poszaleć na rowerku i orbitreku oraz bieżni uwielbiam to ps. wtedy gdy schudłam nie ćwiczyłam a i tak schudłam zaczęłam ćwiczyć by zahamować pojawiający się cellulit i go usunąć

Gość młoda_00
na siłownie mnie nie stac chyba chociaz może sie wezme z kolezankami to razniej:) bo samej mi sie nie chce no ide zaraz na rower:)

Gość młoda_00
rower ogarniety 45 minut z mna:)