Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlskroneeeee

SZOK-matka madzi znowu na wolnosci !!!!!!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

Gość karlskroneeeee

po prostu szok zabila , nie zabila > ma zarzut zabójstwa, ale na wolnosci, bryluje w prasie, ksiazki sie juz doczekala.Kariera celebrytki kwtinie, kasa pepwnie splywa, Nic tylko dziecku ukrecic szyje i czlowiek w Polsce juz jest kims, ustaiony na cale zycie.

Gość zdesperowana:(
to jest po prostu szok nasze polskie prawo ! powinna już dawno gnić w więzieniu podła suka już innych słów nie mogę użyć !

Gość karlskroneeeee
w takim razie jakim prawem trzymaja w areszcie matke Szymona z Bedzina i tego chlopca z tapczanu ?? wypuscic wszystkie matki , ktore zabily dzieci- jakas sprawiedliwosc kurde musi chyba byc?

dobra aktorka .....zabiła modzie ,dlaczego nie podała sie badaniu bo wiedziała ze nie da sie oszukac

Ta to powinna gnić w więzieniu, i nawet żarcia nie dostawać, suk* jedna. Przepraszam, że się tak wyrażam, ale na takich ludzi to mi się po prostu rzygać chce...

jestem takiego samego zdania ,zabiła i sie cieszy wolnoscia tanczy w klubie na rurze

ostatnio czytałam w gazecie ze w Radomiu matka urodzila dziecko i ugotowała je i zmjeliła w maszynce