Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekając na rozsądek

wizyty u lekarza od 8 m-ca ciąży - jak często?

Polecane posty

Dziewczyny jak często macie wizyty u lekarza od 8 miesiąca ciąży? Ja standardowo na razie czyli co 3,4 tygodnie wg możliwości w grafiku moim :) - ale wkrótce zaczynam 8 m-c ciąży, a widzę wśród "mądrych" publickacji na necie że wizyty co 2, a nawet do 1 tydzień od 8 m-ca ciąży! |czy to nie lekka przesada? Oczywiście wszystko jest ok i tak było przez całą ciążę.....jak to jest u Was?

Gość mmmmmmmmiiiiiiiiiimiiiiiiiiiii
ja całą ciąże chodziłam co 3/4 tygodnie, a na ostatniej wizycie (36tc) lekarz powiedział że jak nic się nie będzie działo to zaprasza za 2 tygodnie, a w międzyczasie mam iść do szpitala na ktg. Też myślałam że na koniec będzie wizyta co 1/2 tygodnie ale jak widać nie. Pozdrawiam

no tak właśnie się dziwię..bo z reguły nie słyszę by częstotliwość wizyt aż tak miała się zintensyfikować :) tak samo ostatno spotkałam koleżankę u lekrza która ma rodzić za 3 tygodnie i mówi że być może już nie zdąży przyjść na kontrolę, a potem wizyta w szpitalu już po terminie porodu jeśli nic się nie zacznie dziać :) więc spoko...

Gość colpoe
no własnie też myślałam że będą miała jakoś częściej, a tymczasem na ostatniej wizycie 30 tc, lekarz polecił przyjść dopiero za 4 tygodnie...czyli w 34 tc, no ale u mnie jest wszystko dobrze....

Gość mamapooodluszka
ja miałam co 3 tygodnie

Gość gryczka
Ja całą ciąże chodziłam co 4/5 tygodni, a jak poszłam na wizytę w skończonym 36 tygodniu, to lekarz powiedział, że jak nic mnie nie będzie niepokoić, to dopiero z akcją porodową do szpitala :-D I w skończonym 38 tygodniu tak właśnie się stało :-D