Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani D.

Brak seksu w małżeństwie - pomocy

Polecane posty

Gość gall anonimowo
A mialas jakas szczenieca milosc, czy inaczej nazwac zauroczenie?;)

Gość .....twierdza
w przedszkolu

Gość gall anonimowo
A ja zrozumialem, ze ze wzgledu na wiek, juz nie moge, bo kobieta wiadomo zawsze moze:p

Gość gall anonimowo
no to wczesnie zaczynalas:D ;)

Gość .....twierdza
wiem co zrozumiales dlatego wytlumaczylam zawsze sie w kims kochalam ale nie mialo to przelozenia na seks bara bara bylo duzo pozniej

Gość gall anonimowo
A teraz sie w nikim nie kochasz i ma to przelozenie na seks.:D ;)

Gość .....twierdza
mysle ze sie zawsze moze, tylko nie zawsze jest odpowiedni partner lub go nie ma biorac pod uwage ze seks to nie tylko kopulacja

Gość .....twierdza
no nie teraz sie w nikim nie kocham i nie sadze by sie w tej dziedzinie cos zmienilo...

Gość gall anonimowo
no wiadomo. Normalnie nie robimy tego dla sportu. Powinno cos byc miedzy partnerami, by poszli do lozka. Nie koniecznie od razu milosc, ale cos musi iskrzyc miedy nimi. Powinna byc jakas fascynacja soba.

Gość .....twierdza
wiesz Gall jak nie masz, nie widzisz i nie czujesz to nie myslisz ze potrzebujesz...gorsza by byla sytuacja gdyby facet spal kolo mnie i nie chcial czyli wracamy do tematu topiku :D

Gość .....twierdza
wiesz fascynacja czy zapatrzenie czy zauroczenie jest czesto mylone z miloscia ale tak masz racje, seks wynikajacy z uczuc jest gleboki ;) w sensie duchowym...

Gość gall anonimowo
A co powiesz o bialych malzenstwach? Jak myslisz, z jakiego powodu ludzie tworza takie zwiazki?

Gość .....twierdza
aseksy ? dla mnie to normalne w zasadzie kazdy czlowiek zyje bez czegos i zyje... oni zyja bez seksu ja wole zyc bez seksu niz bez pieniedzy ;) wiec gdybym miala wybierac...hahahaha

Gość gall anonimowo
A ja bym wolal miec dobry seks i do tego pieniadze:p

Gość .....twierdza
wiadomo :D

Gość .....twierdza
ok bedziemy sie zegnac bo jeszcze sie zakochasz ;) przez te nasze nocne rozmowy i co ja potem zrobie :classic_cool: pogadamy w sobote wieczorem...moze przyniesiesz lepsze wiesci z pracy spij spokojnie

Gość gall anonimowo
Nie grozi mi to . Jestem wyrafinowany. Dobranoc! 🖐️

Gość .....twierdza
czyli DRAN :D dobrze wiedziec :classic_cool: pa

Gość gall anonimowo
I to zimny dran do tego:D

Gość .....twierdza
ty zimny dran a ja wredna suka...tworzymy swietna pare :D:D:D damy rade... nara

Gość gall anonimowo
nara!byla awaria sprzetu

Gość .....twierdza
hej Łotrze ;):D

Gość .....twierdza
Gall jak zyjesz to sie odezwij !

Gość .....twierdza
Gall pozdrawiam co u ciebie ? nie odzywasz sie kilka dni, napisz koniecznie bo chyba sie nie przeprowadziles ?

Jeśli seksu nie ma w małżeństwie to po prostu nie ma już pociągu fizycznego i tego zbliżenia i albo związek się rozpada albo miłość przechodzi w kolejną fazę.

Witam. Chciałem potraktować temat z nieco innej beczki: Dziś ludzie uwielbiają zmiany. I tak co jakiś czas zmieniamy samochód laptopa, meble itd. Gonimy za nowościami, urozmaiceniem. I jeżeli to samo zaczyna dziać się z seksem, no to może być masakra trochę dla małżeństw, związków w tradycyjnym sensie. Jakie więc są rozwiązania? Najprościej coś urozmaicić. Ale jak facet za długo jest „zmęczony to jakoś na poważnie trzeba pogadać. Jak nie chce gadać to jest problem.

Gość gall anonimowo
.....twierdza Witaj 🖐️ Nie, nie przeprowadzilem sie, ale mialem kilkudniowa randke :D. Bylem w domu w Polsce, a tam na razie nie mam internetu, bo mi sie skonczyla umowa i zmieniam dostawce, wiec musze poczekac, az mi podciagna kabel do domu. Tutaj zreszta tez chwilowo nie mam, bo korzystalem z internetu mobilnego na karte i na razie nie wykupilem pakietu, bo jedzenie wazniejsze. Tego posta pisze korzystajac z okazji, ze jestem u kolegi i na chwile siadlem przed jego komputerem. Jak bede mial znowu dostep do neta to sie odezwe tutaj, albo napisze Ci maila. Troche mi brakuje tych naszych codziennych rozmow ;) . Pozdrawiam! 🖐️.

Gość dffdadfgggggggggggggggggggggg
SORRY ALE WAS JUZ NIE MA; moze pogadaj z nim o was!!!!!!!!!!!!!! NORMALNA PARA MA / RAZY SEX W MIESIACU ; BRAK SEXU BRAKK ZWIAZKU

Gość sylvia 007
mam kolezanke ktora odmawiala sexu mezowi 3 lata,ten poszedl sie wybzykac do innej,a ona zrobia tej kobiecie opinie kurwy ,uwazam ze odmawianie sexu,prowokuje takie sytuacje.Jesli ktores z malzonkow odmawia stale wspolzycia ,musi sie zgodzic na to ze te potrzeby beda gdzie indziej zalatwiane.Powiedz mezowi zeby nie mial pretensji jak sobie znajdziesz kochanka.

Gość .....twierdza
Gall az ci buziaka dam 👄 wiedzialam ze sie odezwiesz:D a ze rola kobiety jest czekac ;) to czekam :D powodzenia we wszystkim !!! trzymam mocno zacisniete kciuki !