Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prywata

Do dziewczyn znających się na tuszach do rzęs!

Polecane posty

Gość Prywata

Dziewczyny, jaki tusz wybrać do rzadkich, długich rzęs? Poradźcie coś dobrego do 30 zł

Gość yeeaahh
zalezy jakiego efektu oczekujesz.. wydłużenia, pogrubienia etc.. ?

Gość Prywata
potrzebuję dobrego rozdzielenia no i pogrubienia, masz jakieś propozycje wypróbowane?

Gość Kokolina 12345678
Maybeline :) Najlepiej żółty bądź ciemno różowy :) Znaczy kolor opakowania.

Gość zmartwiona fanka
40 zł - stimulash volume astora - świetny efekt naprawdę imponujących a jednocześnie naturalnych rzęs ! ŚWIETNY! Ostatio w promocji w Rossmanie kupiłam MilionLashes L' Oreala - porażka - ręsy są wyraźniejsze, pogrubione i dłuższe ale jakoś tak ... tandetnie... sztucznie, nie wiem jak to określić... W porównaniu do Stimulasha Astora - badziewie. Spróbuj, w promocji kosztuje ok 30 zł w Rossmanie.

Gość Do autorki:
Tusz do rzęs to tylko 10 % sukcesu-reszta to dobra szczoteczka. Wybierz zwykłą, gęstą, z dłuzszym włosiem(te z krótkim są do bani-nie pomalujesz rzęs do konca). Patent na pogrubienie: lekko posyp pudrem, potem tuszuj.

Gość dziewczyna w zielonym szalu
maybeline collosal jest w miare tani i dobry. ja ostatnio kupilam w promocji za 23 zł

Gość zmartwiona fanka
Kokolina - też wcześniej ich używałam i myślałam, żę są super- przejechałam się na One By One i koniec, nie kupię ! Mi z reszta trudno jest kupić dobry tusz a próbowałam wiele - nawet tych bardzo drogich - jakieś takie naturalnie mam 'potargane' rzęsy i ciężko mi je 'ułożyć' :D

Gość jajajajajajajaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja polecam Maybelline THE ONE BY ONE VOLUM EXPRESS -satin black jest zajebisty jak dla mnie duzo tuszy uzywalam ale ten jest najlepszy. Dobrze rozczesuje i pogrubia cena 29.90 chyba

Gość yeeaahh
ja polecam rimmel scandal eyes i rimmel volume flash. dla mnie idealne

Gość Prywata
no ja mam właśnie teraz one by one, nie jestem do końca zadowolona bo on wydłuża owszem ale baaardzo słabo pogrubia a mnie nie jest potrzebne wydłużenie tylko własnie pogrubienie ale bez efektu owadzich nóżek a co sądzicie o max factor 2000 calorii, jest dobry? chcę go kupić ale nie wiem czy warto