Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabryśkśka

Czy chodzicie do fryzjera?

Polecane posty

Gość Gabryśkśka

Jak często? Czy chcielibyście częściej?

Gość Gabryśkśka
Ile pieniążków płacicie i za co?

Gość rozwód wam jest potrzebny
raz na 5 tygodni--strzyżenie z modelowaniem, kobieta. Za strzyżenie z modelowaniem płacę 50 zł,włosy półdługie. chciałabym częsciej,ale brakuje na to pieniędzy narazie:/

Gość raz na 2-3 lata ciągle
raz na 2-3 lata ciągle szkoda mi kasy, farbę robię sama, albo mama mi robi jak przyjeżdza , mam proste długie włosy cienkie ale dużo, rosną jak szatany, jedyny minus że po 5 minutach od rozczesania są kołtuny które często wycinam nożyczkami , taka ich uroda, ale na to fryzjer nie pomoże, wystarczy byle zefirek i na głowie mam zbity kołtun,zawsze w jednym i ytm samym miesjcu , ostatnio za podcięcie płaciłam 60 złotych, miałam do pól dupy ściełam do wysokości ramion w grudniu , już mam połowe tegi co scielam

Gość Gabryśkśka
Jakby ci ktos zaproponował to samo w cenie 45zł to byś zdradziła dotychczasowego fryzjera?

Gość Gabryśkśka
raz na 2-3 lata ciągle jak to kołtunią się? kręcą się?

nie mam stałego fryzjera, więc bez róznicy gdzie, ciągle sie przeprowadzałam, poszłam gdzie mieli czas, i nie trzeba było się zapisywać i czekać, to dla mnie priorytet , nie nawidze iść do fryzjera i usłyszeć proszę przyjsć za trzy dni, ja chcę iść tu i teraz w tym momencie jak mnie najdzie coś zrobic na łbie

nie,bo ścina pięknie. zna mo gust,moje włosy i zawsze tak mi zetnie,że włosy ładnie się układaja,nawet jak nie sa wymodelowane. do tego fachu trzeba miec rekę,nie każdy może strzyc.

nie kręcą się , proste są, w jednym miejscu na czubku głowy robi się zbita kula nie do rozczesania, znaczy ja nie mam do tego siły nawet walczyć, biorę nożyczki i wydziabuje to, próbowałam już wszystkiego , używam płynów do rozczesania, odżywek ułatwiających rozczesywanie nic, taka ich uroda, w tym miejscu kołtun musi być i amen, choćbym nie wiem co robiła i ze szczotką w zębach latała cały dzień i czesała

Gość Gabryśkśka
rozwód wam jest potrzebny - a wcześniej sie umawiasz czy jak poprzedniczka lubisz tu i teraz?

Gość Gabryśkśka
Mi jak zaczynają sie szczepiać i kołtunić włosy robię keratynowe prostowanie włosów-po tym są szkliste nie plączą się przez pare miesięcy.

Co to jest to keratynowe prostowanie i co to daje?

Gość Ferykando
Fryzjer to artysta Wiecie dlaczego w artystycznych studiach fryzjerskich istnieja wyłącznie zapisy? Bo artysta potrzebuje nastrojenia się przed przystąpieniem do danego dzieła.

Gość Ferykando
wypełnia łańcuchy keratynowe naturalnym budulcem czyli keratyną Odbudowany włos to zdrowy i elastyczny włos jak włos dziecka.

zawsze na zapisy,bo zawsze ma klientki. Babeczki poznały się na niej,ze ładnie strzyże,więc lecą do niej i ufają w jej umiejetności.

Gość Gabryśkśka
Dzięki-nie wiem czy bym tak fachowo wytłumaczyła :) Mam po tym odbudowaną strukturę włosa.

Gość bo p o cococo
nigdy nie bylam u fryzjera 🖐️

Gość Gabryśkśka
Wiecie cos w tym jest. Mam taką znajomą która korzysta z usług pewnej dziewczyny która nie jest aż tak bardzo zajęta żeby czasu nie miała,ale ta zawsze sie z nia umawia z dwutygodniowym wyprzedeniem i z takim samym wyprzedzeniem uzgadnia co i jak będzie robiła. Zawsze jej wychodzi rewelacyjnie! Coś w tym jest!