Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo021

Pajączek - jaki???

Polecane posty

Gość kolo021

Witam, mam taki problem, zauważyłem ostatnio że strasznie się garbie no i chciałbym coś z tym zrobić. Znalazłem ostatnio pajączek na allegro i chciałbym żebyście mi doradzili który będzie lepszy, skuteczniejszy. http://allegro.pl/korektor-wad-postawy-prostotrzymacz-pajaczek-levin-i2414575297.html http://allegro.pl/pajaczek-korektor-wad-postawy-proste-plecy-dzieci-i2409069947.html a może jakiś inny?? i ile trzeba to nosić żeby byly efekty?? może ktoś to stosował?? albo slyszał czy jest skuteczny??

Gość poke poke
pajączek to wkurwiające gówno, nosiłam jak byłam dzieckiem, garba mam dalej, a ile mi nerwów napsuł ten szajs to łeb mały 🖐️

Gość 963wq bnmklzska
ja sie te garbilam ,do tego stopnia ze u gory na karku az mi sie taka brzydka kulka zrobila..cyckow nie bylo widac bo schowane .zapislaam sie na silownie i chodze na rozne aeroby i kurde kulka zniknela,i zaczelam chodzic prosto..nie musze sie kontrolowac..wiec cwicz kobieto!

Gość nabla
Zdecydowanie ten pierwszy z piszczkiem. Bo chodzi o to, zeby mięsnie pracowaly - jak sie czlowiek zgarbi (a te szelki nie trzymaja postawy), to uruchamia sie sygnal dzwiekowy i wtedy czlowiek sie prostuje. Takie, ktore podtrzymuja prawidlowa postawe czyms na ksztalt gorsetu utrzymuja ja mechanicznie - wizualnie jest OK, ale miesnie nie tylko nie pracuja i sie wyrabiaja, ale jeszcze moga sie oslabiac bo nie sa uzywane. Nie mowiac juz o tym, ze te wszyte magnesy to jedna wielka sciema.

Gość kolo021
a jezeli chodzi o cwiczenia to jakie wykonywac???

Gość kolo021
???