Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelkowa

wiza do USA... czy ktos sie orientuje...

Polecane posty

Gość pudelkowa

... czy jak sie ma maly kredyt i umowe na wynajem mieszkania plus jakas tam kwote odlozona na koncie to czy dostane wize?? dodam, ze bylam juz w Stanach 4 lata temu, wrocilam w terminie tyle ze to byla wiza na potrzeby programu work&travel. bede wdzieczna za odp

Gość pudelkowa
tak, ze swoim facetem ;]

Gość pudelkowa
jest w pelni usatysfakcjonowany wiec na tym zakoncze temat mojego zycia seksualnego;]. ktos moze odpowiedziec na temat?

ale debile sa na tym forum... masakra... moja mama jezdzila do stanow... musisz im udowodnic ze wrocil do polski, ze zostawiasz tu majatek i dziecko

Gość onawi
a co ?juz w anglii was nie chca ze teraz znow bedzieci kombinowac jak tu do stanow wyjechac??

nie przejmuj sie na tym forum sa pojeby.... ale musisz im powiedziec ze dziecko zostawiasz w polsce to wtedy wyjedziesz bez problemu, moja mama miala dom na siebie i samochod, i ja puscili do u.s.a.

przekroczyla wize... dostal ja na 10 lat, miala przybite na 6 miesiecy a zostala 3 lata i wrocila do polski i teraz juz nie moze tam jezdzic bo przekroczyla termin

Gość onawi
przeciez to jasne jak slonce ze chca zostac na stale,obama obiecuje amnezje czy tam inne bzdury zeby tylko go wiecej glosow poparlo w nowych wybora ,co do tematu to ty myslisz ze w ambasadzie durnie pracuja?? kazdy moglby wziasc niewielki kredytze niby ma po co wrocic,umowa na wynajem to tez wielka mi rzecz,wez sie dziewczyno nie osmieszaj,

Gość pudelkowa autorka!!!
ktos sie pode mnie podszyl i od razu zaczernil. wspolczuje, ze ludzie nie maja co robic :/. nie mam dziecka, z facetem nie mamy slubu. on ma wize od dawna. ja mam mieszkanie na wynajem (umowa spisna na mnie), maly rkedyt i wolny zawod wiec nie wiem czy mam szanse?

Gość pudelkowa autorka!!!!!!
czy ktos jeszcze sie orientuje jak to jest??