Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość airfloww

Jak zrzucić 1-2 kg?

Polecane posty

Gość airfloww

Słuchajcie, mam 166cm i ważę 50kg. Bardzo chciałabym schudnąć ten 1-2 kg, żeby z przodu mieć tę nieszczęsną czwórkę;p Do tego w udzie mam 50cm w najgrubszym miejscu a chciałabym te 49-48. Jak schudnąć?

Gość airfloww
up

Gość tydzien lub dwa diety
ewy dąbrowskiej nie jest się głodnym łatwo wykonać posiłki ja jestem 1,5 tygodnia i już 2kg schudłam po wiecej odsyłam do google

Gość pamietam jak w technikum
Wysrać się porządnie. Obecnie twoje bmi wynosi 18.1 -co wskazuje nad NIEDOWAGE. Jak schudniesz do 47.9 kg będzie to już WYCHUDZENIE. Wniosek-jesteś pojebana jak lato z radiem. Zakompleksiona Nastka,albo glupia i pusta 20tka.

Gość nibyksiezniczka
ja mam dokladnie taka sama wage i wzrost co Ty. absolutnie sie nie odchudzaj bo i tak juz jestesmy wg mnie za szczuple. no ale jesli bardzo ci na tym zalezy to zastosuj taka diete: sniadanie: np 2 kanapki, 2 nalesniki, itp obiad: tak do 17 godziny: 0,5litrowy jogurt jogobella z owocami kolacja: owoce np jablko, sliwki czy cos co lubisz. pare lat temu gdy bylam nastolatka tez chcialam schudnac- niewiem po co:). ta dieta jest skuteczna i w miare zdrowa.

Gość inaczej sie nie da
zeby schudnac trzeba sie ruszac, przede wszystkim trening aerobowy. no i nie wpierdzielac jak dzik.