Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszony

nękanie przez smsy !!!

Polecane posty

Gość straszony

witam juz od ponad pół roku pisze ktoś do mnie smsy , odspisywanie nic nie daje ani dzwonienie bylem na policji i nic niemoga zrobic bo to nr. na karte w prokuraturze tez nic nie zrobia dodam ze to sa bardzo nie mile smsy straszenie mnie oraz mojego dziecka wyzwiska roznego rodzaju itp. i gluche telefony kiedy ja oddzwaniam to tej wylaczony ma ktos jakas rade oprocz zmiany nr telefonu bo ten numer jest mi potrzebny do pracy i od dawna go maja moi klienci i wolale go nie zmieniac a telefon niema funkcji blokady czy jakos tak!!!1

Gość prosze pomóżcie
dlatego iedługo zrobią u nas jak we Francji - rejestracja nazwiska numerów na karte

Gość masz trochę
kropek i przecinków, to tego się nie da czytać .............................................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Opowiadasz brednie kobieto . W każdej komendzie jest "stoisko" z bilingami (sms-też), można sprawdzić wszystko . Zwyczajnie zostałaś zlekceważona !

Gość straszony
dzieki za porade z tymi przecinkami i kropkami !!!! masz czlowieku wyczucie niema co!!

Jeżeli to telefon na kartę to czy nie możesz zmienić numeru telefonu?? Są też telefony że można zablokować osobę która do ciebie wydzwania lub można zadzwonić do operatora sieci by taki numer telefonu zablokował.

Gość a ja wie a ja wiem
trudno chcesz miec spokoj zmien n-r, a moze to ktos z klientow Cie neka?

Kobieta zwraca się z pomocą a wy idioci jak zawsze szukacie tylko zaczepek. Trochę kultury byście okazali bo sami też nie jesteście doskonali.

Gość straszony
to nie klient bo nikt nie wie ze mam dziecko!!a w tych smsach pisze o nim !!! na komendzie podawane byly osoby ktorej moge podejrzewać ale to na tym koniec pewnie to jakos sprawdza ale wszytskich sie nie pamieta w swoim zyciu podejrzanych

Gość Nie mam do was siły.
Michaś, sam jesteś idiotą, bo nie potrafisz przeczytać prostego tekstu ze zrozumieniem. Napisała, że nie chce zmieniać nr telefonu, ani nie ma blokady w telefonie. Do tego niegdzie nie pisała, że ma nr na kartę.

Gość ollooooo
Kup aparat z blokadą numerów i tyle.

Gość izusia.87
idz jeszcze raz na policję ale musisz byc zdecydowana że maja sie tym zająć itp,a nie idz tak jak ty bys szła na skazanie,jest na to paragraf przecież cię neka itp.

Gość chinka z boliwii
a tak serio to zmień telefon....zacznij dawać nowy numer i staraj się go powoli rozprzestrzeniać wśród klientów....do paru mcy wyrzucisz stary

Gość dip si bejbi
umiecie czytać??? to facet. nick straszonY!! odspisywanie nic nie daje ani dzwonienie bylEm na policji . . . . czemu się zwracacie jak do kobiety ?

Gość the anonim
i co tak bez powodu ktos pisze, dziwne. Moze z kims zadarlas, ponizylas. Na jakims forum nie obrazalas nikogo ?

Gość the anonim
a to on jest, nie ona o_O

kup telefon z androidem,sciagasz aplikacje z marketu za darmo i blokujesz niechciane polaczenia i smsy...