Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwoczkasroczka

rachunki..................

Polecane posty

Gość kwoczkasroczka

oto moj rachonek za tel domowy tp ; -plan startowy tp 49,14 -lokalne 81,74 miedzystrefowe 45,26 do sieci komorkowej 109,41 miedzynarodowe 26,61 do lini 700 129,66 neostrada 10240 68,94 do zaplaty 510,76 zaraz zaczne plakac

Gość niuu
no jeśli się gada to się płaci. Zlikwiduj albo zmień taryfę. Swoją drogą po co tyle tel. na 700?

Gość kwoczkasroczka
w bilingu jest ze linia 700 to jest kilkukrotne doladowanie konta orange za 25 zl

Gość kwoczkasroczka
taryfa jest najnizsza i nie ma darmowych minut do wydzwonienia w ramach tego planu;/ kazda rozmowa platna

Gość kwoczkasroczka
podnosze temat

Gość niuu
No to się zdecyduj czy chcesz mieć najniższą taryfę czy dużo gadać. Ja w Netii mam 50zł abonament na tel. i w tym cały czas za darmo na wszystkie stacjonarne w Polsce.

Gość niuu
A net mam też z Netii za 50zł -tyle ile łącze wydala czyli przeważnie min. 12MB. W porywach do 16MB.

Gość a ja mam w inotelu
telefon stacjonarny za darmo , także za darmo połączenia stacjonarne w całej europie i tylko za połączenia na komórki płacę, ale ich nie wykonuję bo mam pleya gdzie do komórek mam za 79 zł w abonamencie za darmo. Czyli dzwonię do bólu za 79 zł.

Gość ioiuouioui
daltego nie mam tel stacjonarnego mamy z mezem kom po 39zł abonamet -w zupełnosci to nam wystarcza neta mam za 35zł łącznie 113zł miesiecznie