Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youAre

Co po?

Polecane posty

Gość youAre

Macie jakieś pomysły co po ślubie cywilnym dodam, że tradycyjne wesele odpada tym bardziej obiad dla gości. Jak sprawić aby ten dzień był wyjątkowy?

Gość niuu
Posiłku nie chcesz więc co masz na myśli -jakieś atrakcje inne? Nie bardzo wiem w którym kierunku chcesz iść.

Gość to nawet w restauracji
skromny obiad chodzby odpada?wlasnie co masz innego na mysli "inne atrakcje"?

Gość sammmmmmmmm
hmm sam slub to juz jest wyjatkowy dzien

my po cywilnym poszliśmy z najbliższymi do restauracji, zjedliśmy obiad, kawa, deser..później wróciliśmy do domu, przebraliśmy się, skoczyliśmy na kolację do naszej ulubionej restauracji a wieczorem pakowaliśmy się na wycieczkę :)

My w planach mamy obiad(w super restauracji ) a na drugi dzien wycieczka. Zastanaiwm sie nad lotem balonem , ale troche sie boje 😭 ogolnie nie lubie atac :O

Można iść na obiad do jakiejś eleganckiej knajpki.Jeśli bierzesz ślub w terminie letnim,a pogoda w dniu ślubu dopisze to można zrobić takie garden party-ulokować ludzi w ogrodzie jeśli masz do dyspozycji,jakiś ładnie ubrany stół,ciepłe danie,jakiś deser,w tle jakaś muzyka.

Gość youAre
Nie chcę obiadu dla gości. Nie interesuje mnie to czy wypada czy nie. Wesela tradycyjnego też nie dlatego zrezygnowaliśmy ze ślubu kościelnego na rzecz cywilnego. Może jakieś inne ciekawe propozycje ?

Gość niuu
To a być coś dla gości czy dla was samych?

Gość vrgrt
No ale skoro nie obiad to co w takim razie sobie wyobrazasz? I dla kogo? Tylko i wyłącznie dla was dwojga czy też dla rodziny?

Gość youAre
Tylko i wyłącznie dla nas dwojga. Nie chcę szopki. Obiad dla rodziny to obiad dla 35 osób bo tyle należałoby zaprosić

Gość gooogga
skocz z mostu najlepiej nadęta egoistko mam nadzieje, ze oprócz swiadkow nikogo na slubie nie bedzie.....

Gość niuu
No to czemu od razu nie pisałaś? Wcześniej myślałam że chodzi ci o coś dla gości. A co zrobić we dwoje to zależy co lubicie.

Gość domdassaa
Nie chce szopki:D:D haha, napisz po prostu ze cie nie stac :D:D

Gość youAre
Właśnie tego chciałabym aby nikogo oprócz świadków nie było. Moi rodzice nie żyją a rodzicom narzeczonego powie się po fakcie. Nie chodzi o to że mnie nie stać. Myślałam nad tym aby zaraz po ślubie pojechać gdzie na 2-3 dni

Gość domdassaa
to jedz i nie wracaj

Gość youAre
Nie lubię wesel takie do dziwne

Gość youAre
domdassaa- widzę że mam doczynienia z przyjemniaczkiem

Gość uppppppppuuuuu
czego się czepiacie, nie chce welicha to nie robi, bo niby dla kogo, moze rodzina jest dla niej podla czy cos w tym stylu. nadajecie jak stare ciotki ktorych stryjeczna siostra kuzyna trzeciego męża nie zaprosiła na wesele bo jak to tak???? aco do pytania, myslę ze jakas kolacja w fajnej restauracji, noc w hotelu z super obdslugą ,szampanem do pokoju, kapiel w platkach roz, goracy sex, moze i banalne dla starych ciotek ale fajne:)

Gość youAre
W końcu doczekałam się jakiejś ciekawej i sensownej propozycji. Na coś w tym stylu liczyłam. Dziękuję :-)

Gość junnaa
No ale to co podane jako propozycja powyżej to coś jak dla mnie oczywistego. Zakładałam że myslisz o czymś mniej sztampowym. Ale jeśli ci to pasuje to już twój wybór.

Gość to ty sama
nie byłaś w stanie na to wpaść czy tylko dla rozrywki ludziom dupę trujesz???