Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mxmxmxmxmx

Proszę o pomoc-czy duże prawdopodobieństwo ciąży?

Polecane posty

Gość mxmxmxmxmx

Współżyłam ze swoim narzeczonym w dni płodne(w tym także w dzień owulacji którą wyliczyłam),nie zabezpieczaliśmy się-stosunek przerywany. Okres mam dostać 9 sierpnia, wczoraj robiliśmy test ciążowy po 6 dniach od możliwego zapłodnienia-wynik negatywny. Wczoraj i dziś rano odczuwałam bóle tak jakby menstruacyjne ale łagodne, specjalnie nie bolało, dziś doszedł także ból piersi, podejrzewam że to PMS bo od kilku cykli tak właśnie mam, możliwe jednak by były to już pierwsze objawy ciąży? Z góry dziękuję za rady:)

Gość niuu
Po 6 dniach żaden test nie jest wiarygodny. Min. 2tyg. musisz odczekać.

Gość mxmxmxmxmx
Tak, zrobie też w dniu spodziewanej miesiączki, a czy te objawy mogą wskazywać na ciąże?

Gość mxmxmxmxmx
up

Gość niuu
Mogą wskazywać ciążę albo zbliżający się okres. Jest to bardzo podobne więc dlatego ciężko coś więcej powiedzieć.

Gość hdjfhfjhhdkfkgk
To i ja zapytam. Cykle mam 26-27 dni, seks byl 11 dc bez zabezpieczenia jakie prawdopodobienstwo ciazy?

Gość hjkloytriu
moim zdaniem nie jestes w ciazy. ale wiadomo moge sie mylic.

Gość co mam ci napisac
ze jestes czy ze nie jestes? Bo szanse na ciaze sa,,,

skąd mamy to wiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo? według ksiązek owulacja przypada na środek cyklu... ale u rożnych kobiet proces ten moze się odbywać inaczej, sa rozne czynniki ktore wplywaja na jajeczkowanie...... po co zadajecie takie glupie pytania, nie umiecie znaleźć kalkulatora dni plodnych, albo pojsc do lekarza?

Gość niuu
Owulacja przypada nie na środek cyklu a na 14 dni przed okresem. A to nie zawsze jest środek cyklu -trzeba zerknąć do linka w poście powyżej.