Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GosiaBabe27

Związki partnerskie

Polecane posty

Mam do was pytanie ale zanim je zadam to opowiem moją historie.Więc tak poznałam faceta na internecie :ja po nie udanym małżeństwie, On zakochany w dziewczynie z którą nie może być.Na początku zostaliśmy przyjaciółmi godzinami rozmawiamy przez telefon i przez skypa . Po kilku miesiącach postanowiliśmy się spotkać i się spotkaliśmy jako przyjaciele i nie tylko.Spędziłam z nim cudowne chwile wszystko było wspaniałe On i sex.Spotykamy się teraz co miesiąc i zawsze wszystko jest cudowne Tylko jak go zapytałam co jest między nami a On nie potrafi odpowiedzieć mi na pytanie twierdzi że mnie bardzo lubi ale nie wie co jest między nami ... może wy kochani odpowiecie na to pytanie bo ja już sama nie wiem ....

Gość patrasekk
moze cie nie kocha?:(

Gość patrasekk
bo jestes jego partnerka seksualna, wtedy mozna nagadac roznych rzeczy

Gość fucking friend..
za chwile powie Ci, ze przeciez nic nie obiecywal... standardowa zagrywka cwaniakow

Gość proste proste
bo kazdy potrzebuje bliskiej osoby. Ty nia jestes dla niego. I albo to sie przerodzi w milosc, albo po prostu zostaniecie tylko znajomymi dopoki jedno z Was nie znajdzie sobie kogos, w kim sie zakocha.

Gość patrasekk
ja tez nie wiem, mozliwe ze tylko seks, faceci inaczej podchodza do tego

Gość fucking friend..
przeciez wszystko jasne, facet powiedzial Ci, ze nie wie.. czyli generalnie ma Cie gdzies jak nawet po seksie nie umie sie okreslic dupek co szuka naiwnej do seksu i ja znalazl

Gość fucking friend..
btw ciekawe ile ma takich "kolezanek";)

jeżeli tylko o sex to po co sie trudzi i tłumaczy się mi z każdego wyjścia z domu i zapomniałam dodać że mieszkamy od siebie 300km dlatego tak rzadko się spotykamy tylko raz w miesiacu ale jak by była możliwość spotykalibyśmy się codziennie nawet

Gość fucking friend..
nie chce stracic naiwnej laski do dymania dziewczyno faceci sa prosci

Gość patrasekk
no bo bierze cie na przeczekanie, ma seks, ty myslisz ze cos z tego bedzie i tak to sie toczy, sam kiedys mialem podobna sytuacje

Gość hermionawramionach
Gocha on Cie traktuje jako laske do seksu,a sie tłumaczy bo nie chce tego stracic tzn pogotowia seksualnego,identyczna sutuacje przerabiałam,jak facet cos czuje to sie nie czai tylko działa

Gość fucking friend..
no i co z tego? daje Ci zludzenie zwiazku, stwarza iluzje zeby Cie omamic i zeby mial staly dostep do seksu. dziewczyno obudz sie, alez ty jestes naiwna:o

Gość patrasekk
ze doradza i wspiera to nic nie znaczy, nie zdajesz sobie sprawy jakie ja rzeczy robilem, zeby miec seks z laska, kiedy jeszcze go uprawialem

Gość fucking friend..
wlasnie widac:o

Gość komu komu
"poznalam faceta na internecie".............ludzie, piszcie po polsku "w necie" sie mówi:/

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
on ma seks za darmo, nie chce nic wiecej i tyle

Gość patrasekk
no za darmo, a co ona ma od niego pobierac oplaty?:)

no tak jak dziewczyna idzie z facetem do łóżka to zaraz że kur... żali li takich ludzi co tak piszą !!!

Gość patrasekk
ja wcale tak nie uwazam, kiedys bardzo lubilem latwe dziewczyny:)

Gość patrasekk
zle mnie zrozumialas:) ja pisalem o tym, ze dziewczyny ktore lubia seks nie zawsze sa zle oceniane, przeciwnie

Gość patrasekk
dzis calkowicie zrezygnowalem z seksu i kobiet, ale kiedys mi to zupelnie nie przeszkadzalo

Gość co odstrasza
Myślę, że dobrze czujesz, że jesteś ważna, jesteś taką przyjaciółką z którą jest mu dobrze również w łóżku. No, ale przykro mi, prawdopodobnie on z jakiegoś powodu czeka na kogoś innego, skoro wobec Ciebie do tej pory się nie określił. I tylko on ten powód zna. To się zdarza. Z tym, że jakby chciał być w porządku, to by Ci powiedział, że nic między wami więcej nigdy nie będzie. A nie robi tego dlatego, że dobrze wie, że prawdopodobnie Cię straci po tym.

no wy wszyscy myślicie że on spotyka się ze mną tylko dla sexu ale on spotyka się również ze mną bez tego czyli bez seksu i co wy na to bo jak na razie jeszcze nie uzyskałam normalnej odpowiedzi

no wy wszyscy myślicie że on spotyka się ze mną tylko dla sexu ale on spotyka się również ze mną bez tego czyli bez seksu i co wy na to bo jak na razie jeszcze nie uzyskałam normalnej odpowiedzi