Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaBaba454

Seks z rana.. nie dla mnie :/

Polecane posty

Gość jaBaba454

witam, czy jestem jedna z nielicznych ktore nie przepadaja za igraszkami z rana.. ja zaspana, sklejone oczy, nieswiezy oddech, wlosy w nieladzie...pi prostu chce tylko spac jak najdluzej :P

Gość sfbfb
nie ty jedna. Ja też. Zwłaszcza nieświezy oddech.

Gość jaBaba454
wiem :/ a facetowi zawsze sie z rana chce...niektorzy mowia o "zrobieniu loda" hmm z tym oddechem i wizja sniadanka... jakos mnie to nie rusza :P

Gość taka jedna chuuudaaaaa
oj tam mój mąz się do mnie przytula, odwracam się do niego, daję mu całusa mówię- za chwilę wracam biegnę do łazienki szybko sie odświeżyć -2 minuty, tak naprawdę rach ciach wracam pachnąca i świeża do wyrka i są figle :P co za problem wyskoczyć z łóżka na te 2 minuty i szybko umyć ząbki itd?

Gość jaBaba454
no wlasnie dla mojego to problem :/ jak ja chce sie isc odswiezyc to on mowi ze juz mu ochota przejdzie i ze to nie to samo juz...czasami jak robilismy to podczas okresu ja chcialam szybko isc sie odwiezyc a on nalegal zebym zrobila mu dobrze najpierw bo potem juz minie a teraz jest w takim dobrym nastroju i jest milo :/

Gość a mąż to już nie może
wyskoczyć do łazienki i się odświeżyć? :-O

mąż wstaje z dwie godziny przede mną, zanim wpakuje się spowrotem do łóżka około 8 gdy ja wstaję to się odświeża :) nie wiem.. może tylko my mamy hopla na punkcie czystości i świeżości ale u nas to podstawa jakby mi mąż powiedział,że on chce i już, że mam nie iść do łazienki, a on też nie idzie to bym mu pokazała fucka i powiedziała "zjeżdżaj śmierdzielu" czystość to podstawa nie umyje chociażby szybko zębów, miejsc intymnych - nie ma całusa i seksu, koniec kropka

Gość izusia.87
a ja tam lubie tylko mówię mó że ma mnie nie całować ale ja wole bez pocałunków bo nie moge powietrza nabrac:P

Gość jestem bez sensu
mi się z rana nie chce, zresztą ja jestem tak zaspana nawet godzinę po przebudzeniu, że nawet seks mnie nie rozbudzi. ogólnie mam zaburzenia snu i nigdy nie mogę się wyspać, więc jak jeszcze facet się do mnie dobiera kiedy ja przeżywam załamanie nerwowe, bo potrzebuję snu to naprawdę można się wkurwić i stracić ochotę na wszystko :P

Gość q2q5q7
a ile wy po slubie jestescie? my z mezem uwazamy ze z soba mozemy wszystko zrobic. jestesmy malzenstwem dwa lata i sex lub lodzik caluski z rana to prawie codziennie i nie ma biegania do lazienki. echhh dziwne jestescie. wstydzicie sie przed mezami. jedyne co nie praktykujemy i nie tolerujemy to sex w okres . ble

seks z rana gdy sie przedtem idzie do lazienki to chyba nie ejst zbyt spontaniczny:P Mi to sie jakies sztywne wydaje:D Wstajcecie rano i mowicie sobie "Dzien dobry, uprawiamy seks? "ok, ide sie umyc, a potem ty i mozemy zaczynac":D

Gość jabadabaduuuu
A ja tam lubie rano ale tylko w niedz jak nie musze wstawac do pracy-lubie tak zaczynac dzien ;) Za to moj facet nie lubi ... wiec nie zawsze sie ma to co sie lubi :/

Gość q2q5q7
u mnie to maz mnie zawsze z rana budzi caluskami pieszcztami i jest baaaaaaaardzo milo.

Gość manio ciekawski =)
co za problem wyskoczyć z łóżka na te 2 minuty i szybko umyć ząbki itd? A taki, że są ludzie, którzy są po przebudzeniu nieprzytomni i to nawet po tym jak się umyją, zjedzą śniadanie i wyjdą do pracy.

dla mnie sztywniactwem nie jest to, że umyję zęby i ładnie mi pachnie z buzi i nasz seks nie jest sztywny i zaplanowany też zaczynamy się tulić, dotykać i całować ale jednak czuję się lepiej jak jestem odświeżona, co w tym złego? :)

Gość ale sie ubawiłam:):):):)
A ja mam cholerną ochotę na sex z rana własnie... Zwykle wypinam się kusząco mężowi, on bierze mnie od tyłu, czyli unikamy dmuchania na siebie nieświeżym chuchem... W końcu nie każdy sex musi być z całowaniem.... Potem wstajemy i maszerujemy pod prysznic....

Gość ale sie ubawiłam:):):):)
A nie zdarza Wam się zacząć kochać nagle w nocy czy nad ranem, tak w półśnie???? Wtedy tez myślicie o zębach i czesaniu włosów?????

EwelinaEwa nie, nie wstajemy inie mówimy "dzień dobry, uprawiamy dzisiaj seks?" a np. mój mąz mnie zaczyna przytulać, całować i dotykać robi sie bardzo miło i wtedy mówię - poczekaj kotku 2 minuty i nic w tym złego nie widzę :)

oj tak zdaza sie ja po prostu też jestem śpiochem i uwierzcie, jak sobie umyję twarz zimną wodą, umyję te zęby to czuję się obudzona nie raz wieczorem np. przed zaśnięciem spontanicznie się kochamy po prostu rano źle się czuję mając nieświeży oddech i tyle

Gość sasasasasasasasasasa
Ile ja bym dala za poranny seks. Nigdy go nie mielismy. Mój facet zawsze marudny z rana, spocony. Pierwsze rano to papieros, kawa i gry :/

Gość sdfdd
papieros w domu? fuu

Gość what is dead may never die
Ja jestem z rana tak wkurwiona, że nawet facet się do mnie nie dobiera. Nienawidzę pobudek, bez względu na to jak wyglądają :P

Gość Nikaka25
dla mnie jesli rano to godz 11 w weekend moze byc ale tak o 8 , 9 to za wczesnie i jeszzce ten brak swiezosci :P nieet nie dla mnie... choc gdy moj sie upiera to pomagam mu raczka...bo na zwykly sex jestem za sucha... pare razy uzywalismy zelu zeby bylo lepiej ale bolało wiec dla mnei to meczarnia :P

Gość jak mowi krowa
ja tez nie lubie rano nie czuje sie swiezo poza tym musze isc zazwyczaj na kibelek i to w dodoatku na "grubsza" sprawe, wiec pozniej prysznic itp... nie, u mnie sie nie da

Gość ja mam 181 cm i jestem dumna
mój mąz mnie budzi z reguły tak około 4-5 nad ranem i chce się kochać:P

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.