Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjioiouuiopoklj

odebrałam list polecony od listonosza

Polecane posty

Gość jhjioiouuiopoklj

i dał mi do podpisania 2 kartki jedną wiadomo lista dla poczty druga właśnie nie wiem co Teraz się boje bo moje dane osobowe zostały jakiś czas temu skradzione, niestety nie pomyśłałam o tym wcześniej Chodzi o list z godzkiego urzędu pracy a może takie są procedury

Gość alalalallalalala
podpisałaś zgodę na lizanie mu siusiaka, za każdym razem gdy przyjdzie z listem.

Gość pseł donim
To drugie to może było potwierdzenie odbioru?

Gość jhjioiouuiopoklj
a jak potwierdzenie odbioru wygląda??

Gość pseł donim
Taka pojedyncza karteczka oderwana z listu.

Gość jhjioiouuiopoklj
odbierałam ten list za kogoś więc chyba potwierdzenie odbioru?

Gość ale dziwna ta poczta
no to moglas odebrac tylko za kogos o tym samym nazwisku i zameldowanego pod tym samym adresem. wiecej tego nie rob. ten ktos moze sobie tego nie zyczyc. moze nie chce odebrac tego listu, moze chce odwlec w czasie jego przyjecie itd. a jesli to jakas sprawa terminowa i np. ma na cos 7 dni to juz mu ten czas biegnie....a moze w tym czasie go nie bedzie albo np. nie ma kasy ( a chodzi o zapłate ). nie jestes adresatem nie odbieraj.

Gość ale dziwna ta poczta
a juz maskara jest odbieranie np. za sasiada...listonosz powinien za to oberwac po głowie.

Gość Jestem Wampuś
Na naszej "kochanej" poczcie jest tak, że od listonosza to może odebrać pies sąsiada i jest ok. Ale jak z awizem pójdziesz na pocztę to nie wydadzą współmałżonkowi, rodzicowi ani nikomu innemu .

Gość jhjioiouuiopoklj
znaczy to ktoś z rodziny dlatego odebrałam,ale tak jak mówię boje się, bo nie wiem co podpisałam

Gość hmhmhmhm
jak mozna cokolwiek podpisac nie wiedzac co? glupia jestes jak but, teraz sie martw.

Gość jhjioiouuiopoklj
mam tylko nadzieje,że to było to potwierdzenie odbioru dla grodzkiego urzędu pracy

Gość pseł donim
To mogło być potwierdzenie. Czasem urzędy przyczepiają je do listów poleconych, adresat czy ktoś kto odbiera list podpisuj się na tym i listonosz zabiera tę kartkę znowu do urzędu, żeby tam wiedzieli, że list na pewno doszedł.

Gość no jak to nie
"Ale jak z awizem pójdziesz na pocztę to nie wydadzą współmałżonkowi, rodzicowi ani nikomu innemu ." Na mojej poczcie nie ma z tym żadnego problemu. Mam czyjeś awizo to idę i odbieram list czy paczkę. Nie muszę nawet dowodu osobistego pokazywać.