Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamammamamaaamamama

puszeczka coca coli raz na miesiac nie szkodzi

Polecane posty

Gość mamamammamamaaamamama

prawda? moze nawet rzadziej niz miesiac, w 6 miesiacu ciazy jestem i do tej pory chyba ze 3 puszki wypilam...

Gość niuu
Zdrowa nie jest i dlatego nie jest wskazana w ciaży ale krzywdy nie zrobi.

Gość gryczka
Ło matko, pewnie, że nie zaszkodzi! Trzeba mieć coś z życia ;-) Mnie się zdarzyło nie raz wypić colę. Zjeść chipsy. Solone orzeszki. Pizzę z pizzerii. Ciąża do końca przebiegła OK, syn jest zdrowy, nie ma żadnych alergii

Gość gryczka
Najgorsze, czego możesz się spodziewać to wzdęcia lub zgaga, bo przecież w okresie ciązy układ pokarmowy jest wrażliwszy i pracuje wolniej.

Gość ja pilam hektolitry
coli,bo mialam taka zachcianke,ciagnelo mnie tak,ze na sam widok dostawalam slinotoku,a normalnie nie pije coli. urodzilam prawie pol roku temu i od tego czasu nawet nie pomyslalam o coli

ja mialam jak poprzedniczka. w ciazy rano pierwsze co to nachodzila mnie ochota na cole. w ogole mialam zachcianki na same niezdrowe rzeczy. jadlam duzo czekolady, ciagnelo mnie do coli i w ogole gazowanego i dodatkowo strasznie mi sie chcialo bigmaca pare razy. kiedys maz po 23 lecial do mcdonalda bo tak mnie wzielo. :D staralam sie nie przesadzac ale jak mnie naszlo to na sama mysl zoladek mi z glodu sie skrecal i slina az ciekla ;) dlatego uwazam ze skoro najdzie Cie ochota na cole raz w miesiacu to jej sie po prostu napij :) chyba ze mieszkalabys w Boliwii to od grudnia moglabys miec problem ;)

Gość ja miałam ambitne plany
że w ciąży odstawie kawę, herbatę i będę jeść i pić tylko to co zdrowe, a tymczasem w 5 tygodniu zaczęły mnie mordować takie mdłości, że w ogóle przesrałam jeść. Miesiąc później szlag trafił wszystkie te moje postanowienia ponieważ zauważyłam że jak jadłam coś zdrowego i popijałam to wodą niegazowaną to jeszcze bardziej mnie ciągło po tym na wymioty, a po zwykłej herbacie, czy kawie i byle jakim jedzeniu ale lubianym przez mnie to mdłości często prawie całkiem ustępowały :O