Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta z Dublina, 27 lat

6 dni Olimpiady, a reprezentacja POlski...

Polecane posty

z jednym srebrnym medalem. Przed POlską są GŁODUJĄCA Korea Północna - 5 medalami, w tam 4 ZŁOTYMI! Czy takie sukcesy odnoszą głodni sportowcy z kraju gdzie rzekomo nie ludzie nie mają co jeść? A może obraz Korei Północnej to propaganda PO?! Biedny Kazachstan ma 3 złote medale! Małe Węgry zdobyły 4 medale w tym 2 ZŁOTE! Biedna Ukraina ma 6 medali w tym 2 złote! Jedna z najbiedniejszych w Unii Europejskiej - wg propagandy PO - Rumunia ma 6 medali, a może Polska jest w rzeczywistości biedniejsza od Rumunii? Maleńka, nękana biedą i wojnami Gruzja ma ZŁOTY MEDAL! Mała Litwa oraz maleńka Słowenia mają po złotym medalu! POlska ze swoim jednym srebrnym medalem plasuję się na 29 miejscu, razem z małymi Czechami, nękanym niedawno rewolucją Egiptem, małą Danią i mroźną pełną lasów Szwecją! POlska wypada niewiele lepiej niż mała Słowacja, targana konfliktem o Kosowo mała Serbia, jedna z najbiedniejszych w Europie Mołdawia, biedne Azjatyckie Uzbekistan i Azerbejdżan, oraz dzika koczownicza Mongolia w której ludzie mieszkają w namiotach pośrodku stepu. 1 medal, co prawda brązowy, ale jednak ma także przedstawiano jako imperium zła w PO-wskiej propagandzie, rzekomo totalitarna Białoruś! Napiszę to po raz trzeci, żal mi was kochane lemingi! Obudźcie się, mam nadzieję że ten obraz klęski na sportowej arenie międzynarodowej, POlski pod rządami waszego ukochanego PO, otworzy wam oczy! Ja już dawno wyjechałam z Tuskolandu i wiodę dostatnie życie w Dublinie i nie wrócę dopóki moja ojczyzna jest POlską, a nie Polską!

Szkoda że Ty Marto z Dublina nie pojechalaś :( wtedy na bank juz byśmy mieli ze cztery zlote medale :p

Gość chinka z boliwii
biedny Kazachstan???...wiedzy geopolitycznej trochę Ci brak... :)

Gość njnajnajna
małą Danią i mroźną pełną lasów Szwecją! haha tu już przesadziłaś, akurat powierzchnia kraju nie ma znaczenia co do Dani to bogaty raj tak samo jak Szwecja z dużym obszarem niezamieszkanym i fakt pełnym lasów, ale jaki mają związek z Igrzyskami to ja nie wiem ;d

Gość njnajnajna
kraj*

Gość chinka z boliwii
po prostu w polsce nigdy nie stawiało się na kulturę sportu - 1 h żenujących zajęć WF w szkole (może teraz dwie)..... zero pomocy dla sportowców w klubie (zarabiają działacze) - ci sportowcy którzy występują to prawdziwi zapaleńcy, kochają sport i sami do tego doszli kim są....w polsce nie ładuje się kasy na infrastrukturę sportową, no i przede wszystkim ludzie nie zarabiają kasy, zero motywacji..... kasa idzie tylko na piłkę nożną gdzie zwycięża gatka komunistyczna "czy się stoi czy się leży, kasa się należy"

Gość bo ni face
ale 4 miejsce mamy pewne ..........w liczebności reprezentacji

Gość bo ni face
recepta jest prosta ,jescze więcej gwiazdorzenia w debilnych programach zamiast trenningów i będzie dobrze

Gość mentaI cut
czy to aby logiczna wypowiedź? "ci sportowcy którzy występują to prawdziwi zapaleńcy, kochają sport i sami do tego doszli kim są.... w polsce nie ładuje się kasy na infrastrukturę sportową" co by dało ładowanie kasy, skoro nie ma zapału? i od kogo ta kasa miałaby pochodzić, przepraszam bardzo? od podatników?

No jak to więc możliwe, że prawdziwy Europejski raj, jedyna zielona wyspa w czasie kryzysu, mlekiem i miodem płynąca Tuskolandia ponosi dziś klęskę na międzynarodowej arenie olimpijskiej?! Jak to możliwe że Tuskolandia wypada na takim poziomie jak targana kryzysem, bankrutująca Grecja, oraz targana bezrobociem, potrzebująca pomocy Unijnej Hiszpania? A może ta cała Tuskolandia to bańka mydlana? A pamiętacie Mistrzostwa Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn w 2006 roku?! Polscy siatkarze tam naprawdę walczyli i wywalczyli srebrny medal! Ale wtedy rządził PiS! Wtedy Polski Sport odnosił sukcesy. Nie to co te dzisiejsze Tuskowe pseudogwiazdy sportu! Którzy zamiast grać w siatkówkę to jadają śniadanka z panem premierem Tuskiem! A czy obietnice medalu, wieszanie medalu na szyi POlskich siatkarzy przed Olimpiadą wam czegoś nie przypomina? Czy nie przypomina wam to kampanii wyborczej PO?! Wielkie obietnice bez pokrycia! Ale ja wam coś powiem, to wszystko jest KARA BOSKA! Kara za usunięcie Krzyża Smoleńskiego sprzed Pałacu Prezydenckiego!

njnajnajna małą Danią i mroźną pełną lasów Szwecją! haha tu już przesadziłaś, akurat powierzchnia kraju nie ma znaczenia Oto co potraficie najlepiej lemingi! Potraficie tylko odwracać kota ogonem! Pisząc mała, mówiłam o liczbie ludności a nie o powierzchni! Jak to możliwe że wśród 38 milionów POlaków jest tyle samo światowej klasy olimpijskiej sportowców co w 5 milionowej Dani czy też 10 milionowej Szwecji!? To jest obraz waszej POlski! Sport to uniwersalny język, jak matematyka. Sport najlepiej oddaje ducha narodu, a to co przedstawiają reprezentanci POlski, reprezentujący POlskę na tegorocznej światowej Olimpiadzie sportowej w Londynie to KATASTROFA I KOMPROMITACJA! Katastrofa i kompromitacja to obraz POlskiego rządu i tego czegoś co ten rząd uczynił z Polską!

Gość W 2006 siatkarze zdobyli
srebro bo rządził pis :D :D :D

Gdy rządzi PO nie potrafią zdobyć nawet brązu na mistrzostwach świata!

Otwórzcie oczy! Popatrzcie na stan POlskiej szermierki! Do czego doprowadziło PO!? Dziś potomkowie husarzy i ułanów, narodu w którym każdy mężczyzna rodził się z szablą w ręku, a pierwszym słowem dziecka nie było "mama" tylko "SZABLE W DŁOŃ!", spadkobiercy pułkownika Wołodyjowskiego i tych szaleńców rzucających się z szablami na czołgi germańskich najeźdzców nie potrafią zdobyć ani jednego medalu na Światowej Olimpiadzie Sportowej! Gdzie się podziały Polskie Szable?! Ja wam powiem gdzie! Szable zostały sprzedane za Euro, bo ludzie na chleb nie mięli, a przecież samą szablą człowiek się nie naje!

Gość Wawcia Ty gruba pało
idz debilko sobie przybij piatke z chujem - wawcia powraca. jestescie obydwoje zerami wiec sie dogadacie.