Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje nmarzenie :((((

Jestem niska... moim marzeniem jest być wysoką :(

Polecane posty

Moze doczekam momentu w ktorym wydluzanie ciala bedzie tak proste i szybkie jak wstrzyknięcie botoxu? :( mam tylko 155cm wzrostu...chcialabym miec 175-178, byc np modelką , miec piekne dlugie nogi, byc zgrabna ... ehh

Gość Żalosnie samotna
Mam to samo tylko jestem wyzsza o 7cm.ale NIENAWIDZE mojgo wzrostu

Gość hgfhjk
nie masz powodzenia?

Gość agnieszka21321
mam 155 cm wzrostu, mój chlopak 190cm i on uwaza ze nie chce miec wyzszej dziewczyny. Takze nasz niski wzrost moze sie komus podobac

Gość ja mam 181 cm i jestem dumna
z tego,ze jestem wysoka. muszę tylko schudnąć,bo troszkę za dużo ważę,ale to wszystko jest do skorygowania:P

agnieszka21321 - tu jest kolejny problem..takie osoby jak ja i Ty, rekompensują sobie wlasną wade ( w tym przypadku niski wzrost) poszukiwaniem kogos przeciwnego ... czesto niskie dziewczyny nie chcą niskich lub przecietnych facetow npo 175..musza miec b.wysokiego Tobie wystarczy, ze komus sie podobasz :O a ja chce podobac sie sama sobie , kiedys udalo mi sie przypadkiem zdobyc wejsciowke na pokaz mody we Włoszech . Eh ile ja tam widzialam pieknych dziewczyn, po prostu jak z bajki nie trzeba photoshopa :( do tego czesto sliczne twarze.. Powodzenie jakies mam, nie jestem szpetna ale to jedno z moich najwiekszych marzen - byc wysoką :( ciezko mi znalezc osobe ktora mnie rozumie, kolezanki sie smieją , koledzy wmawiają ze niskie sa ladniejsze etc mam 22 lata i wiadomo ze nie urosne, na operacje mnie nie stac (50tys euro w niemczech, 15tys złotych w polsce ale z bliznami )

Ja jestem wysoka i co? W szkole nazywają mnie dryblasem, drapaczem chmur i big lodziarą:P To nic fajnego, w dodatku nie mogę nosić szpilek. Wolałabym być niską, niż wysoką.

Gość ja z kolei mam 172 cm wzrostu
i niby jest to fajne, podobam się sobie taka ale powiem ci autorko że jest jedna rzecz której ci zazdroszczę. Jak patrzę na oferty sklepów z butami to zawsze te najładniejsze sztuki to są na bardzo wysokim obcasie albo na platformie, a ja niestety jakbym ubrała takie buty to czułabym się w nich bardzo niezręcznie, byłabym wyższa od niejednego faceta a takie niskie babeczki to mogą szaleć z obcasami i wyglądają w nich bardzo naturalnie.

Gość frrrrrrrrrrrrrr
a zgrabna jesteś? bo jest mnóstwo facetów którym takie kruszynki się podobają, warunkiem jest jednak ogólna proporcjonalność ciała. Niestety niewysokie nieraz mają karykaturalnie szerokie dopy i do tego króciótkie nóżki :o

172 cm..wiele bym za to dała, moim zdaniem to idealny wzrost dla kobiety 170-175, nie za niska nie za wysoka... Fakt problemów z butami nie mam, problemy zaczynają sie z ciuszkami... Wszystkie spodnie musze skracac albo kupowac w dziecinnych - mam malą stope, pojde do sklepu i wszystkie male rozmiary wyprzedane ( podobnie jak te b.duze 41,42,43) zostaja przecietne. Trudno to opisac ale nie podobam sie sobie na zdjeciach, moja twarz jest ok ale reszta mniej, krotki tulow, krotkie nogi - jestem bardzo szczupla ale wygladają na masywne Wiem, ze jęcze jak głupia, ze ludzie maja gorsze problemy ale moj jest taki :/ Na codzien nosze buty na wysokich obcasach, do tego wkładam podwyzszające wkładki, staram sie optycznie ''wydluzyc''

Gość marta121
Niskie mają najlepiej, bo mogą nosić mega obcasy a i tak nie będą wyższę od facetów ;) Ja mam 168cm, ale uważam, ze tak 162-3cm by mi wystarczyły.

eee ja mam 177cm i czasem mnie to irytuje, np w autobusie, samolocie, samochodzie siedzenie na przeciw mnie wbija się w moje kolana bo mam za długie nogi. Albo o 10 cm szpilkach to zapomnij :D Prawda jest taka że mamy jedno a chcemy drugie. Trzeba się zaakceptowac i nie marnowac czasu i energii na dołowanie się :)

Gość panmarek
Małe jest piękne - punkt widzenia faceta

Gość a s skkkkkkkkkkkk
Wielkie jest piekne ( penisy u facetów ) - punkt widzenia kobiety zniesmaczonej malutkimi ptaszkami polakow