Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartościowa kobieta

wiecie co mnie najbardziej wkurza?????!

Polecane posty

Gość wartościowa kobieta

Tyle tematów na kafeterii i róznych innych forach zdradzanych zon czy kochanek. Nie stoje za żadną z nich, to ich zycie i ich problemy. Ale najbardziej denerwują mnie zdradzane zony, które nie mają żadnego poczucia wartości! Które są w stanie sie ponizac i walczyc o cos czego nie ma. Albo udaja, że wszytsko gra i robia dobrą mine do złej gry!! No jak tak mozna powiedzcie mi ludzie. Nie żałuje tych kobiet, same zgotowały sobie taki los, jakby były silne i niezależne to by odeszły i nie przezywały piekła w domu. I to samo tyczy się kobiet które mąz uderzył. Normalna i zrównowazona kobieta nastepnego dnia złozyłaby pozew o rozówd. Dziekuje za uwage.

Gość muraż z bytowa
otczep sie ot tych lasek one maja swoje priorytety, inne nisz tfoje i tyle

Gość wartościowa kobieta
co to za priorytety? Za wszelką cene byc męzatką? Albo co ludzie powiedzą jak sie rozwiode...

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
otczep?? tfoje??? WTF????

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
wartosciowa kobieta - dobrze piszesz!!!

Gość wartościowa kobieta
nikt wiecej nie wypowie swojego zdania?

Gość dsdsfdg
hm ja tam wolę już te żony niż te kur w y co wpieprzają się w czyiś związek, one są gorsze od tych żon, które nawet jesli się poniżają to mają do tego prawo, bo są ZONAMI a nie ku r wami, ktore wyrwaly ZAJETEGO faceta

Gość hmn... cos jest
hmn... cos jest w kobietach, ze im gorzej je sie traktuje tym bardziej kochaja - "tough love" tak to chyba sie nazywa. Całkowicie głupie... Czasem nie jest łatwo powiedzieć sobie dość i spojrzeć na sytuacje wzrokiem zdrowego człowieka.

Gość moralność drobnomieszczańska
Mnie najbarzdziej wkurzają fałszywi, bez honoru ludzie, a sprawy małżeńskie innych ludzi nie "wścibiam "nosa.

Gość słoneczko śliczne
a ja popieram zdanie "wartościowej kobiety"

Gość klawiature mam zepsuta
a mnie wkurzają ludzie, którzy uważają ze kochanki to k urwy jak to ktoś powyżej napisał, albo powiedzenia "jak suka nie da to pies nie wezmie" a co ze niby facet rozumu nie ma i nie wie co wolno a co nie? A poza tym kochanka to wolna kobieta i nic nikomu nie slubowała wiec moze robic co zechce. Ja swojemu facetowi jednorazową zdrade bym wybaczyła bo to sie da jakos usprawiedliwic, wytłumaczyc. Ale 2 razy to juz decyzja, romans to jest wejscie w inny, swiadomy "związek". Wiec jak taka zdradzona zona moze myslec ze mąż ją kocha? Co kocha? Kogo kocha? Na pewno nie ją...

Gość baszarteg ;)
a mnie siem podoba jesli lódzie potrafiom rzyć pieknie z sobom i bez siebie ,jesli inaczej nie mogom a czasem nawet siem pszyjaznić ,robi to na mnie wrarzenie

Gość iopuiouio
"Ja swojemu facetowi jednorazową zdrade bym wybaczyła bo to sie da jakos usprawiedliwic, wytłumaczyc." Zdrady nie wolno tolerować i wybaczyć. raz wybaczysz człowiek myśli, że następne też się wybaczy skoro wtedy wybaczył. "a co ze niby facet rozumu nie ma i nie wie co wolno a co nie?" Kobiety dziś takich facetów na partnerów wybierają co nie wiedzą, że nie wolno. Dlatego porządny facet będzie prawdopodobnie zawsze sam.

Gość hihihih jestem smieszka
wartościowa kobieta - polac jej, dobrze gada :D