Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 "- Nie jestem entuzjastą Telewizji Trwam, która mieni się katolicką, a jest medium partyjnym. Radio Maryja zawsze było radiem partyjnym, zawsze przeskakiwało z jednego konika w Sejmie na drugiego. Ojciec Rydzyk stawiał zawsze na taką partię, na którą mu się opłacało. I przez lata nic się nie zmieniło. Zanim rozpocznie nowy biznes, powinien rozliczyć się z pieniędzy, które zbierał na Stocznie Gdańską. Niech redemptorysta rozliczy się z wielu swoich mętnych działań, zanim podejmie się nowych. To następny chwyt. Budowa świątyni to zawsze rzecz ładna, ale sposób naciągania ludzi mi się nie podoba - powiedział Pieronek w rozmowie z Onetem. " coś czuje że Rydzyk nie tylko w chuja robi emerytów ale i KK również...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8IE6K1NAnW0&feature=player_embedded#! :D:D::D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 pomaranczke oburzyły słowa biskupa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mąż... .... . Napisano Sierpień 2, 2012 Idź stąd, jesteś idiotą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elixyra Napisano Sierpień 2, 2012 już się posrałeś , takiego hiciora masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 wklejam mądre słowa mądrej osoby a wy tak reagujecie???? uważacie że ów biskup nie ma racji??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź się wysraj Napisano Sierpień 2, 2012 przygłupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 radze wam, wierzacy, słuchac tego co mówią duchowni z kręgów akademickich, uksw, kul...i takich jak biskup Pieronek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 jadlem sliwki i mam nie chce mi sie kupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 i tak wiem że to jedna i ta sama osoba jako pomarancz mnie stale na topikach wyzywa i wiem nawet kim jestes więc skoncz tą komedie to bo to smutne niebywale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczka ... Napisano Sierpień 2, 2012 Ok, to kim jestem, skoro to wiesz??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v vcb cx Napisano Sierpień 2, 2012 Proponuję olać ryżą hienę,lubi się to ryże pastwić nad trupami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość on chuja wie Napisano Sierpień 2, 2012 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elixyra Napisano Sierpień 2, 2012 idż zrób kupe swojom rudom piegowatom du pom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 nie chce tego publicznie ujawniać bo to wręcz żałosne również dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 nie mam piegowatej dupy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elixyra Napisano Sierpień 2, 2012 ale masz rude kędziory z rowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elixyra Napisano Sierpień 2, 2012 pomkarańczki dawajta zaśmiecimy mu temat takimi bełkotami atake Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elixyra Napisano Sierpień 2, 2012 płyń ruda kupo rurami hydraulicznymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomarańczka ... Napisano Sierpień 2, 2012 No ujawnij to publicznie, pozwalam ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 wasze marne atake nie robi na mnie wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v vcb cx Napisano Sierpień 2, 2012 ryże jest wredne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elixyra Napisano Sierpień 2, 2012 a jak jape rozdziawił , pewnie chce tam coś dostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 ladnego cycka owszem chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 ej myslciie że z ta uroda stworzyłbym udaną parę? pasowalibyśmy dosiebie? http://www.youtube.com/watch?v=izg2hcLQsrw&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v vcb cx Napisano Sierpień 2, 2012 Wiesz hieno dlaczego nie robi to na tobie wrażenia?Bo ty deptasz świętość :śmierć która dla człowieka z klasą zawsze jest sferą sacrum ale dla prostaka to kolejny powód do bezmyślnego rechotu.Nie dziwi więc że nawet jak ci narobią na gębę ty tego nie poczujesz.W gównei żyjesz,w gównie skończysz. .A Pieronek to żaden ksiądz tylko zwykły cwaniak w purpurowej szacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 a o jakiej ty smierci teraz piszesz bo nie bardzo wiem:O biskupek nic o śmierci nie pisal ani zmarlych chyba że w międzyczasie zeszło się Rydzykowi ale z tego co wiem to ma sie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 ".A Pieronek to żaden ksiądz tylko zwykły cwaniak w purpurowej szacie " typowa wypowiedz polskiego katolika :D nie mówi tak jak ci sie podoba to już nie ksiądz:D ajak mówi tak jak ci sie podoba to już jest prawdziwy ksiądz, polak patriota:D:D:D: idz wpizdu staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaary:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Sierpień 2, 2012 ide zapalic bo nudni jestescie wchuj w dodatku nawet jednego podszywa tu nie uświadczyłem tak że nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v vcb cx Napisano Sierpień 2, 2012 "Typowy katolik"To się uśmiałam.W Boga wierzę,nigdy w księdza.Nie maluj sobie świata w takich biało-czarnych barwach bo możesz się ostro przejechaćJeszcze może myślisz że mam 70 lat,stoję pod krzyżemi co tydzień daję na tacę.Jesteś ograniczony.TYPOWY betonowy móżg . Wstawiłeś debilny filmik i myślisz że jesteś cool.Żałosny lizopdup,wazeliniarz,obślizgły mitoman . Dygresja:Pieronek niech lepiej się wytłumaczy co ma na sumieniu zamiast martwić się o grzechy innych.Tobie też radzę byś modlił się o przyszłe zbawienie duszy swojego purpuratowego idola niż księdza biznesmena z Torunia Z tych dwóch ten pierwszy jest dużo bardziej zakłamany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach