Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovegirl13

trądzik?

Polecane posty

Gość lovegirl13

od dawna miałam jako takie problemy z krostami na twarzy,ale teraz zauważyłam,że często po bokach twarzy przy szczęce pojawiają mi się małe krostki,takie jak wysypka,ale wątpię,że to może być wysypka. Macie jakiś dobry sposób na krosty? Żel,krem czy cokolwiek? Proszę o pomoc!

Gość bla blllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PAMIETAJ ZEBY NIE UZYWAC KREMOW, ZELI "ANTYTRADZIKOWYCH" BO ONE NADMIERNIE WYSUSZAJA BUZIE, KTORA REAGUJE WZMOZONYM PRODUKCJA. JEDYNYM PRODUKTEM ANTYTRADZIKOWYM KTORY MOGE POLECIC JEST BREVOXYL, DO KUPIENIA W APTECE. WYSUSZA , ALE DZIALA. DO MYCIA POLECAM DELIKATNE PRODUKTY : EVA NATURA ZEL DO TWARZY, PIANKA RIVALL DE LOOP, OLEJKI MYJACE ZE STRONY "BIOCHEMIA URODY". TONIK: EVA NATURA , BADZ COZ Z FORMY ZIAJA. KREM: W EKSTREMALNYCH SYTUACJACH NA NOC POLECAM KREM, BAMBINO OCHORNNY TLUSTY, BO ONA MA TELENEK CYNKU. MA PARAFINE W SKALDZIE WIEC NIE UZYWAJ CALY CZAS, ALE KILKA NOCY POD RZAD (SZCZEGOLNIE PRZY BREVOXYLU) NIE ZASZKODZI. JESLI BEDZIESZ UZYWAC CALY CZAS PRODUTOW MATUJACYH TO BEDZIE TYLKO GORZEJ. POSTAW NA NAWILZANIE. PIJ NAPAR Z POKRZYWY, ROB DELIKATNE PEELINGI. JA MECZE SIE Z TRADZIKIEM OD KILKU LAT, RAZ JEST LEPIEJ RAZ GORZEJ.

TA PIANKE RIVAL DE LOOP DOSTANIESZ W ROSSMANIE.

NIEKTORZY POLECAJA TEZ KREM BABYDREAM Z ROSSMANA, NIEBIESKI W TUBCE. MI ON SREDNIO PASOWAL, ZWYKLY NAWILZAJACY, TRADZIKU NIE WYLECZY.

Gość lovegirl13
dzieki moze cos kupie z tych produktow,bo to denerwujace takie drobne krostki ale mysle tez ze moze teraz je mam bo jest goraco od potu czy cos

Gość inesines666
Może kup sobie coś z Melaleuca. Fajna marka, produkty na bazie składników naturalnych. Nie testowałam, ale znajomi mi polecali. Wiem, że mają całą linię kosmetyków zwalczających trądzik.