Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CCIIEEKKAAWWYY

CZY FACET MOŻE ONIESMIELAĆ KOBIETE SAMYM WYGLĄDEM ?

Polecane posty

Gość CCIIEEKKAAWWYY

Oczywiscie pozytwnie oniesmielac jesli tak jak to moze wygladac ?

wyłąnia się taki brunet w okularach z neinacka, a kobeiota staje w miejscu robi wielkie oczy i nie moze sie odezwać

Gość CCIIEEKKAAWWYY
ale patrzy na niego czy raczej unika kontaktu wzrokowego ?

Gość moze sie czerwienic
unika wzroku albo patrzy krótko

Gość nie mam na dziś pomysłu
To już zależy chyba od konkretnej kobiety, jak jest nieśmiała, to najprawdopodobniej spuści wzrok albo będzie udawać, że wcale nie spoglądała na tego mężczyznę i zacznie się rozglądać po bokach, ale to nie jest pewne, różnie się w takich sytuacjach reaguje :)

Gość moze sie czerwienic
patrzy i nie i patrzy i nie czyli nie tak ciągle... Unika..ale jak jest okazja szybko patrzy czy on patrzy itp.

Gość nie mam na dziś pomysłu
To fakt, w sumie to logiczne - jeśli coś ci się podoba, to na to patrzysz :) Ale jeśli kobieta jest onieśmielona, a podobasz się jej, to patrzy, ale robi wszystko, żebyś o tym nie wiedział ;)

Gość sonda uliczna
Wyglądem raczej nie, ale swoją osobą, zachowaniem, spojrzeniem tak.

Gość chaotyczny13
nie gdybaj kolego bo to zależy od danej osoby - jedna onieśmielona będzie odwracać wzrok, a inna która nie jest zainteresowana będzie robić to samo tylko w innym celu - abyś się odczepił

Gość CCIIEEKKAAWWYY
podobno tak jest ze jak jest ktos kto nam sie podoba to go ingnorujemy faceci paradoksalnie czesto tak robia unikamy kontaktu wzrokowego z piekna dziewczyna ale kiedy tylko nas nie widzi to gapimy sie na swiety obrazek :)

Gość xjsgdhsg
ja spuszczam wzrok gdy ktoś mnie onieśmiela. nie robię tego celowo, to samo z siebie tak wychodzi.

Gość bimbom33
"podobno tak jest ze jak jest ktos kto nam sie podoba to go ingnorujemy faceci paradoksalnie czesto tak robia unikamy kontaktu wzrokowego z piekna dziewczyna ale kiedy tylko nas nie widzi to gapimy sie na swiety obrazek" Unikanie kontaktu wzrokowego z piękną dziewczyną to postawa uległa, nie ma nic wspólnego z ignorowaniem, wręcz przeciwnie - to wyraz dużego zainteresowania ze strony mężczyzny wspartego dużym strachem przed odrzuceniem - stąd spuszczanie wzroku, bądź uciekanie na boki.

Gość oj tak.....jest taki
jeden! jest bezwstydnie przystojny!!!! jak wchodzi do pomieszczenia udaje ze go nie widze, zdawkowe czesc ale nawet nie podniose glowy znad biurka, ale w srodku wszystko we mnie lata, jak przypadkiem nasze spojrzenia sie spotkaja - zamraza mnie totalnie.