Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaa aa

Dlaczego niektórzy są ładni a inni nie? ;(

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaa aa

Życie jest takie niesprawiedliwe. Niektórzy są ładni a inni nie i ci ładni mają po prostu łatwiej. Często słyszę, że kobieta jak o siebie zadba, da odpowiedni makijaż to będzie piękna, ale chodzi o takie naturalne piękno, niektórzy mają je po prostu od losu. A faceci mają jeszcze gorzej, bo raczej się nie umalują czy coś. Właśnie sobie tak siedziałam i myślałam, że nie mam szansy na takiego super przystojnego faceta, może jakbym była jakąś super laską, a tak muszę się cieszyć, że ktoś spojrzy. żaaaal

Gość Mąż... .... .
Eeee, gadasz o tym, że to niesprawiedliwe, a potem to byś chciała przystojnego faceta, a brzydlich odrzucasz, to jest dopiero niesprawiedliwe.

ładny/ładna to pojęcie względne dla Ciebie będzie jeden chłopak przystojny dla innych nie, ważne żeby Tobie pasował a Ty jemu i resztą się nie będziesz przejmowała ;)

Gość kasiaaaaaaa aa
No wiem, że to tak zabrzmialo, ale właśnie o to chodzi, że taki przeciętny facet może być tylko z taką przeciętną dziewczyną. A najlepiej by było jakbyśmy wszyscy byli piękni.

dylemat byłby podobny, bo nie każda piękna podobałaby się każdemu pięknemu, zresztą chłopcy inaczej patrzą na dziewczyny i dziewczyny inaczej na potencjalnych facetów ;)

Gość w Wenezueli i Argentynie
są piękni ludzie

Gość darrrek
a jaki facet jest dla ciebie przystojny.. moze taki sie gdzies znajdzie

Gość asssiiiaaa
co ot znaczy ze chlopcy inaczej patrza na dziewczyny

to ja ci cos powiem...ja jestem ladna..wszyscy mi tak gadaja...ale mam wade..ja trafiam na starszych facetow..choc mam dopiero 19 lat a trafiam na starszych i na nieodpowiednich facetow..trafiaja mi sie kolo 30-stki,ktorzy maja tylko jedno w glowie,dresiarze i rozne typy..i co ty na to powiesz??? no powodzenie mam ale nikogo nie znajduje w swoim wieku bo kto??

No może bardziej na wygląd a dziewczyny pewnie czy miły, jakie charakter czy bez nałogów, czyż nie?

Gość asssiiiaaa
no w sumie , ale to kwestia indywidualna raczej bo nie raz sie widzi przystojniaka i szkaradna dziewczyne lecz z ladnym usmiechem . Gdzies czytalam ze faceci sie boja miec piekne kobiety to prawda jest?

Gość darrrek
no ale jaki jest twoj typ faceta z wygladu?

Każdy chce mieć ładną i miłą na tym to polega chyba, że wynaturzenia to inny przypadek ;)

Gość dsfdsfdgh
kasia wyluzuj one wszystkie są takie piękne ale z tapetą na ryju po 5 oparacjach plastycznych, zobacz sobie te wielkie gwiazdy bez makijazu, masakra

moj znajomy ma strasznie brzydka dziewczyne, jest po prostu szkaradna, ogromny nochal, cienkie wlosy, pryszcze, ani nie jest specjalnie mila, a on zupelne przeciwienstwo. Przystojny brunet, wysoki. Tak na marginesie dodam, ze rodzice dziewczyny maja swietnie prosperujaca firme, nie chce wnikac czy o to chodzilo, ale teraz wybudowali im wielki dom, dali prace w tym samym miejscu... Nie chce myslec ze na bank chodzilo o kase, ale przyznam, ze czasem mialem takie mysli.

Jedni są piękni drudzy nie zbyt taka natura.Trzeba się z tym pogodzić:P Zawsze można się jakoś "upiększyć":P