Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolały cycman

straszliwie boli mnie prawy sutek ;( ;( jakby miał odpasć|!

Polecane posty

Gość obolały cycman

dlaczego cycuchy tak bolą:(

Gość dsafsd
przed okresem? A ja dzisiaj sie dowiedzialam,ze mam jakies zapalenie gruczolu czegos tam w piersi,a juz popadlam w histerie :) Albo faktycznie za bardzo sutek zostal wypieszczony:)

Gość obolały cycman
moich cycków nikt nie dotykał od uhuhuhu z rok albo dłużej, sama też sie nie zabawiałam a może to od stanika? nosze takie niewygodne ;/ tylko nie zapalanie ;( u jakiego lekarza sie dowieddziałaś? gina czy internisty? bo ja do gina nie chodze :( a do okresu zostało mi jakieś 14 dni

Gość dsafsd
jak bylam u internisty, to wyslal mnie do chirurga na onkologii,w celu dalszej diagnozy,a konkretnie do poradni leczenia sutka i chorob piersi, tam byl chirurg onkolog,ktory byl mily, delikatny,i jeszcze dal namiary na fajne sklepy ze stanikami, ja mam ten problem,ze mam duzy biust i ciezko mi znaleźć odpowiedni rozmiar,i dopasowanie. Ale ja dostalam masc z antybiotykiem, mam sobie smarowac,to co mi wyskoczylo i po 10 dniach max.nie bedzie sladu. Hm,ja mam to na piersi nad zebrami, i mi zalecono chodzenie bez stanika pare dni im dluzej moe tym lepiej,ale to jest ponizej sutka,wiec nie umiem Ci poradzic nic, moze chlodny prysznic,i zrob sobie oklad z rumianku przyloz i zobaczysz rano,a jak nie to do internisty.

Gość dsafsd
jak bylam u internisty, to wyslal mnie do chirurga na onkologii,w celu dalszej diagnozy,a konkretnie do poradni leczenia sutka i chorob piersi, tam byl chirurg onkolog,ktory byl mily, delikatny,i jeszcze dal namiary na fajne sklepy ze stanikami, ja mam ten problem,ze mam duzy biust i ciezko mi znaleźć odpowiedni rozmiar,i dopasowanie. Ale ja dostalam masc z antybiotykiem, mam sobie smarowac,to co mi wyskoczylo i po 10 dniach max.nie bedzie sladu. Hm,ja mam to na piersi nad zebrami, i mi zalecono chodzenie bez stanika pare dni im dluzej moe tym lepiej,ale to jest ponizej sutka,wiec nie umiem Ci poradzic nic, moze chlodny prysznic,i zrob sobie oklad z rumianku przyloz i zobaczysz rano,a jak nie to do internisty.

Gość dsafsd
sorry za podwojnie wyslanie:)