Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 26

Prawiczek w wieku 26 lat

Polecane posty

Gość Prawiczek 26

Hej dziewczyny.Mam 26 lat.Jestem wysokim,mądrym.wysportowanym facetem.Jednak jestem nadal prawiczkiem co może wywołać szok. Jestem zbytnio nie śmiały aby zagadywać do kobiet. Od wielu lat się masturbuję bo to jedyny sposób na zaspokajania swoich potrzeb seksualnych. Myślę nad jakimiś kursami uwodzenia .Znalazłem takie szkoły w internecie bo jak dalej pójdzie to zostanę całe życie prawiczkiem.

lepiej kurs nabrania pewnosci siebie, a nie uwodzenia. Tutaj chyba niesmialosc jest twoim glównym problemem

Gość polko afganka
takie szkoły to głupota czemu prawiczek?chcez po slubie dopiero czy jak??//

Gość Prawiczek 26
Jestem nie śmiały. Nie lubię robić z siebie pajaca wśród kobiet.Nie wiem jak mam zagadywać do kobiet.Przydałoby wreszcie znalesc sobie kobietę bo ile można się samemu zaspokajac.

Gość Prawiczek20
Mam 20, też jestem prawiczkiem i źle mi z tym. Podobny kłopot do pana. Jedyne mankamenty u mnie to troszkę krzywe zęby i czasem syfy na ryju. Straciłem pewność siebie jakiś czas temu :(

Gość pomyslowasss
daruj sobie chlopie zadawanie z kobietami, kobiety to najgorsze co moze spotkac faceta, same klopoty zyj sam a bedziesz dluzej i spokojniej zyl

Gość prawiczałkę20
Również mam 20 lat i jestem prawiczkiem. Może to i mało ale prognoza na przyszłość nie jest dobra dlatego jestem zaniepokojony tym stanem.

Gość sdfsg
Bo w Polsce kobiety nigdy nie wyrywają facetów jak na zachodzie tylko faceci musza się męczyć aby taka dziewoja-białogłowa okazała łaskę (laskę):D

Gość Prawiczek 26
Jestem prawiczkiem i się nie wygłupiam.

Gość tylko nie te zalosne szkoly
raz poznalam chlopaka co byl po takiej -ZACHOWYWAL SIE JAK DEBIL JAKICH MALO wiecej pewnosci siebie, wiary w siebie, dziewczynom NIESTETY w dzisiejszych czasach niewiele trzeba... proponuje isc do klubu i potanczyc obok pierwszej lepszej laski, sama wpadnie do lozka...

Gość Prawiczek 26
Muszę chyba zacząć chodzic do klubów i pic drinki i może wtedy się odważe zagadac do panny.

Gość prawiczałkę20
Nie polecam po pijanemu bo ja raz byłem z butelką piwa w parku i mnie laska olała. Kobiety nie lubią nietrzeźwych.

Gość no mowie...
tez tak uwazam... wodka connecting people potem jak juz jakas przelecisz, od razu sie pewniej poczujesz ;-) tylko zaznaczam DO KOBIETY JAK DO PSA- ona nie moze wyczuc ze sie boisz jak widze ze facet trzesie sie z nerwow, od razu mowie ARRIVEDERCI

Gość moniczka :P
Idź do klubu napij się poczekaj tak do około 2 wtedy już są wszyscy wstawieni postaw lasce drinka walnij jakiś słaby komplement i jest twoja :P

Gość no mowie...
no faktycznie dziwne ze olala. ktora normalna da sie poderwac z ulicy?

Gość prawiczałkę20
A ja tylko na ulicach bazuje, coś tam próbuje działać według zasad PUA ale jestem samoukiem. Kluby pierdziele, ja akurat ich nie lubię, pozatym nie mogę za bardzo pić alkoholu. Co za głupie myślenie że tylko na dyskotekach można poznawać ludzi.

Gość no mowie...
tak,komplementy i jeszcze raz komplementy ze jest najpiekniejsza w swiecie i takie tam generalnie mozesz mowic co chcesz, w klubach i tak niekt nie slyszy jest za glosna muzyka :-)

Gość Prawiczek 26
Mam powiedzieć pannie czy chce drinka ? To wyjdę na frajera...

Gość polecam szkoly PUA
po niej wyrywam panny i zaliczam jak nigdy przedtem

Gość no mowie...
co za PUA? no to mamy odp dlaczego jestes prawiczkiem... nie masz zadnych kolezanek poza tym? nie tylko w klubach mowie jako kobieta- ZADNEJ NORMALNEJ tak nie wyrwiesz

w klubach raczej nikogo ciekawego nie poznasz

Gość rzygowiny
Ja jak mam ciśnienie to walę konia aż tryska pod sufit

Gość no mowie...
nie, najpierw z nia tanczysz, dlugo tanczysz jakis komplement cos. wyczuj dopiero po dluzszym czasie idziesz do baru, bierzesz sobie sam drinka i pytasz czy ona tez chce a potem jak sie schleje, to juz cala twoja

Gość pomyslowasss
po co ma wyrywac laski? niech kobiety wyrywaja facetow, niech pokaza jakie sa mocne

Gość Prawiczek 26
To już nie chodzi o poznawanie ale żebym wreszcie nie był prawiczkiem. Panny jak zrobic najlepsze wrażenie na kobiecie w klubie ?

Gość no mowie...
przede wszystkim udawac ze W OGOLE nie chodzi ci o seks!

idz do prostytutki zapłacisz i nie będziesz pravikiem tyle sama wydasz na driny dla panny w klubie

Gość Prawiczek 26
ha ha. Szkoda,że nie mam fajnej koleżanki może by mnie nauczyła uwodzic laski albo jakiegoś kumpla ,który sie zna na tym