Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crtha

Moje włosy na głowie są jakieś popier*olone :/

Polecane posty

Gość crtha

Policzyłabym je w 5 minut, czegoś tak nędznego świat nie widział :o rzadkie, cienkie, nędzne do granic mozliwości!!! Płakać mi się chce z zazdrości jak widzę dziewczyny z gęstymi dlugimi włosami :(((((((((((((((((((((((((

Gość nie martw sie
ja tez mam rzadki wlosy, cienkie, przyklapniete i nic nie idzie z nimi zrobic. kiedys rozpaczalam ze takie mam ale skoro nic na to nie poradze, to scinam je tak zeby nie bylo widac ze jest ich malo i dobrze farbuje, odzywiam i jest ok :) ale tez zazdroszcze gestych, dlugich wlosow kobietom..no coz trzeba sie pogodzic z tym co sie ma :)

Gość Paulinovva
Używaj odżywek dla słabych i rzadkich włosów. Może fryzjer coś na to poradzi? Zmiana fryzury czy kosmetyków bardzo wpływa na wygląd i stan włosów

Gość poli ana
a nie zauwazylyscie, ze farbowaniu wypadaja? ja nie masz rzadkich, ale szkoda mi je juz farbowac bo jakby nie bylo od tego mi wypadaly!

biotebal szampon ziołowy z czarnej rzepy duża dawka skrzypu np. dopel herz na włosy forte + skrzyp olej lniany do picia podobno pomaga sama teraz robię taką kuracje

właśnie jak się ma cienkie włosy i jest ich mało to zazwyczaj się je ścina wtedy tak nie widać tych braków ..ale zauważyłaś by one wypadały ?czy od tak masz ich mało?

ja też farbowałam, teraz już nie będę ponieważ mnie też tak wypadają po farbowaniu. Mam już odrost mierzący 4 cm..

Gość wspolczuje. ja bardzo dlugo
Nie lubilam swoich wlosow bo sadzilam ze sa o wiele za geste. Mam strasznie geste wlosy, ktorych byle jaka gumka nie bedzie trzymala, o klamrach moge zapomniec. Sa mocne, dlugie, geste i zdrowe bez zadnych staran.

Gość vbnm,cvfbnm
Pij drożdże!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na wizażu jest temat o piciu drożdży ze zdjęciami jak wyglądają po miesiącu,dwóch, trzech. Do tego skrzyp i tran. Gwarantuję poprtawę jak tu siedzę.

Gość wspolczuje. ja bardzo dlugo
Nie lubilam swoich wlosow bo sadzilam ze sa o wiele za geste. Mam strasznie geste wlosy, ktorych byle jaka gumka nie bedzie trzymala, o klamrach moge zapomniec. Sa mocne, dlugie, geste i zdrowe bez zadnych staran.

Gość vbnm,cvfbnm
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572332 tu masz link do tego. klikaj w zdjęcia i zobaczysz efekty.Sama kiedyś piłam ale potem już mi się nie chciało robić. Na noc można szklankę mleka zagotować, dodać łyżeczkę drożdzy zkostki,dodać łyżkę miodu.Smak super.Jak capuccino :)

Gość pijjjj skrzyp
Po pierwsze PIJ DROŻDŻE ! po drugie kładź olej na włosy nawet na całą noc 1-3 razy w tygodniu (olej kokosowy, rycynowy, lniany...jest duży wybór) po trzecie NIE PROSTUJ I NIE SUSZ SUSZARKĄ ! po czwarte pij skrzyp i pokrzywę albo jedz tabletki po piąte wyrzuć odżywki z silikonami i zakup odżywkę alterra z rosmana za 9,99zł. po szóste używaj delikatnego szamponu bez sodium laureth suflate w składzie. Moge polecić z tych tańszych babydream za 3,90 po siódme zdrowo się odżywiaj ! powinno pomóc

Gość nie martw sie
ja na skrzyp mam uczulenie, drodże łykam ale w tabletkach, robię maseczki z olejków amla, podcinam regularnie i mimo że farbuję co 3 miesiące na blond mam lśniące i ładne włosy, choć jak pisałam wcześniej nie jest to lwia grzywa :) no i robię sobie odbudowę keratynową u fryzjera raz na 4 mce, 120 zl a efekty widać

Gęste i długie włosy?! Dziewczyno, kpisz!:P OKej, długie mogą być, ale gęste? Ja mam gęste włosy, totalna masakra na głowie. Nie moge sobie ich ani ułożyć (to również zasługa wspaniałych fryzjerów), ani nic! Kompletna pomyłka! Zazdroszcze dziewczyną które mają rzadkie włosy!! Oczywiście nie mówie tu o czterech włoskach na krzyż, ale po prostu o rzadkich, fajnych, a przede wszystkim PROSTYCH włosach.