Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henia9

iphone - kocham go ale mnie wkurza

Polecane posty

Gość henia9

PRAWIE idealny telefon, techniczne cacuszko , tylko dlaczego bateria trzyma 1-2 dni !!! :(

Gość manio ciekawski =)
a ile ma trzymac? moja stara nokia trzyma 2-4 godziny :O

Gość nnfnfnfmfmfm
no jak sie ma techniczne cacuszko i korzysta z jego zalet to i bateria krotko trzyma;p

SE K810i - 4,5 letni, bateria trzyma 8 dni. SE Xperia Ray - 2 miesięczny, bateria trzyma 2 dni :o

Gość henia9
moj stary SE tez dlugo trzyma , ale juz nawet karty nie mam jak tam przelozyc bo w iphonie mam mikro karte , zwariowana technika

Gość wspolczuje. ja bardzo dlugo
Bo to jest smartphone. Zre baterie jak glupi. Musieliby wyprodukowac duuuzo lepsze baterie dla smatphonow. Moj tez trzyma 1-2 dni.

Gość moj iphone tez trzyma 1-2 dni
wczesniejsze telefony sluzzyly tylko do rozmow, a i jeszcze nie bylo tylu darmowych minut to nikt godzinami na sluchawce nie wisial. A teraz duzo sie rozmawia, korzysta z neta i masy innych aplikacji, gier, robi zdjęcia, poza tym wielkie wyswietlacze... dla mnie to ladowanie nie jest jakies uciazliwe, w pracy sobie podlacze, to nawet nie wiem kiedy sie naladowal:P

Gość moj iphone tez trzyma 1-2 dni
henia, mozesz kupic sobie adapter (10zl), ja mam wiec, jak chce to moge przelozyc micro SIM do starego telefonu

Gość henia9
gdy jestem w domu to te 1-2 dni to rowniez nie problem, ale ostatnio bylam kilka dni w gorach i to juz katastrofa;) musialam wylaczac co chwile telefon , nie wszedzie sa punkty poboru pradu , wtedy odczulam co to znaczy brak mozliwosci podlaczenia telefonu do pradu;p

W mojej noki 6020 nic mnie nie wkurwia, no może poza tym, że nie mogę znaleźć teraz do niej ładowarki.

Gość inzynier serwisowy//zablok
iphone to gówno. Jakie technologiczne cacuszko?? touch pro był lepszy. Porównaj do desire z, czy jakiego kolwiek samsunga nie mówiąc o galaxy s3. Jedynie moda na niego jest od dawna. A telefon długo trzymający to stare biznesowe nokie np 6310i która trzymała MIESIĄC i do dziś jest używany ze względu na tą cechę.

A i podana nokia cały czas na rozmowie wytrzymuje 14 dni Iphone ok 4 - 5h :) galaxy s3 ok 7h

Gość henia9
iphone jest bajka;) nie zamienilabym go , robi zdjecia lepsze niz moj kompakt :D bajeczka!

tia iphone i dobre zdjecia... Pomijam fakt 40mega pixelowej noki... Szczerze to iphone robi zdjęcia jak n97 z przed 5 lat Ide zbyt debilnie tu

Gość henia9
ilosc pixeli to nic, przekonalam sie o tym testujac wiele aparatow, im wiecej pixeli w kompakcie tym tlo = akwarela , stare dobre aparaty 8,10 pix robily o niebo lepsze zdj niz nowe kompakty