Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damianos1111

Nie wiem co mam robić :(

Polecane posty

Gość damianos1111

hej :) Poznałem jakieś dobre 2 miesiące temu super dziewczynę przez fb, była to dziewczyna z mojej szkoły. Ja mam 18 lat, ona 17 po jakimś tygodniu się spotkaliśmy i było naprawdę super. Fajna, miła, ładna dziewczyna. Następnym razem po tygodniu spotkaliśmy się znowu na imprezie było super wtedy pierwszy raz się pocałowaliśmy i przytuliliśmy.. i znowu po jakimś tygodniu się spotkaliśmy już u niej, ogólnie do niej miałem 30 km. Było wszystko pięknie ładnie.. Ale ona na drugi dzień dziwnie pisała to ja zapytałem o co chodzi to mi odp że boi się związku na odległość i ,że nie jest jeszcze gotowa na związek. Powiedziała mi ,że jej były z którym była 4 miesiące temu ją skrzywdził zdradzając.. i ona nie może o tym zapomnieć i się boi.. To ja powiedziałem ,że ją rozumiem i poprosiłem tylko o to czy bd się spotykać, to w tedy odp ,że tak.. No i jakieś 2 tyg temu zapytałem o spotkanie, to mi odp ,że zobaczymy. Jak przyszedł dzień spotkania to odmówiła bo powiedziała ,że jest zmęczona pracą. Później po tyg znowu zapytałem czy się spotkamy to powiedziała ,że się jednak chyba nie zobaczymy bo jedzie na staw ze znajomymi bo jest gorąco.. No ale po godz jak mi to powiedziała była na gg i nigdzie nie pojechała.. Więc ją zapytałem czy się chce w ogóle spotykać to mi odp ,że sama nie wie, nie chce się z wiązać i na razie tak musi być ... Bardzo mi na niej zależy, zakochałem się w niej, ona o tym nie wie nawet.. Pierwszy raz poznałem taką super dziewczynę, nie chciał bym żadnej innej i w ogóle.. nie wiem czy odpuścić i poczekać, nie kontaktować się ? nie chciał bym jej stracić..

Gość kasia zosia zosia
odpuść, im bardziej bedziesz natarczywy tym bardziej ona bedzie się wkurzać i odwoływać spotkania. udawaj że odpuściłeś, wytrzymaj, urwij kontakt a jest duża szansa że się odezwie.

Gość damianos1111
Dodam jeszcze ,że nigdy mi na kimś tak nie zależało jak na niej.. Może rzeczywiście nie bd do niej pisał przez jakiś czas, może to coś da.

Chłopcze powstrzymaj trochę te hormony. Zrób tak jak radzi Kasia. Weź na przetrzymanie, To może zadziałać. Nie musiałeś jej mówić,że podoba Ci się i coś do niej czujesz. Ona już o tym wie, zresztą pokazałeś,że Ci zależ poprzez próby nawiązania spotkań. Dziewczyna nie wie czego chce. Odsuń się na jakiś czas, zero kontaktu z nią. Jeżeli coś w niej drgnie, to odezwie się sama. A wtedy możesz działać dalej.