Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coalacoala

starzenie sie

Polecane posty

Gość coalacoala

Co sadzicie o tych wszystkich nowoczesnych metodach poprawiania urody, czemu na necie eksponowane sa przewaznie zrobione biusty i twarze , co z naturalnym przechodzeniem w starosc?

Gość Paulinovva
A chciałabyś/chciałbyś oglądać w reklamach pomarszczonych dziadów? Ja nie -.-'

Gość wewewreretr
ja bym chciala oglądac w reklamach normalnych ludzi, tak jak wyglądają naprawdę, a nie tak jak ich wyphotoshopowali zamazując kazda najmniejsza zmarszczke czy blizne

Gość Paulinovva
No nie wiem czy byłoby to takie smaczne. Skoro jesteś świadoma tego, że tak naprawdę Ci ludzie są zwyczajni, tylko po przeróbce, to w czym problem?

Gość coalacoala
to zależy co reklamowaliby taki staruszek :)), ale ogólnie nie ogladam reklam. chodzi mi o wszechobecna mode na sztuczne odmładzanie sie. To ze niektórzy próbuja nam wmówic ze stare jest TYLKO brzydkie powoduje ze mlodzi ludzie nie moga sie pogodzic z odbieganiem od telewizyjnego ideału a starsi przepraszaja ze chodza po ziemi

Gość tu się natnie
tu podciągnie, tu wyretuszuje, a na starość jak woskowa pani wypełniona botoksem. A starości i tak nie wyprzedzi. Starzeć się trzeba umieć. Jak ktoś pogodny i czynny to starości po nim nie widać

Gość coalacoala
kazda gazeta dzis zyje głownie z reklam, a tam młode 20 -tki, ewnetualnie 30 tki bez clellulitu koniecznie! i stosy próbek kosmetykow, dzisiaj firmy zeruja na tych wszytskich super produktach ujmujacych lat