Tereska2916 0 Napisano Sierpień 2, 2012 Hej wszystkim... Mam problem. Miałam dzisiaj wypadek i mam okropne oparzenie na nodze. Ma ok 10 na 6 cm, straszne piecze i masakrycznie wygląda... Może znacie jakieś dobre kremy czy coś na oparzenia? Albo jakieś domowe sposoby bo chyba już dzisiaj nie dojadę do żadnej apteki... A! i jeszcze mam pytanie czy zostanie po tym blizna..? A jeśli tak to czy można temu jakoś zapobiec?? Dziękuję z góry za odpowiedzi... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaMal 0 Napisano Sierpień 31, 2021 Z oparzeniami niestety nie ma żartu, warto odwiedzic dobre miejsce, bo wiadomo, ze leczac samemu zostawi sie blizne przez niewlasciwe opatrunki. Ja udalam sie z mama do Przychodni Leczenia Ran i Pielegnacji Stop (juz kiedys korzystalam z ich uslug podologicznych) i to byl strzal w dziesiatke. Mamy oparzenie zagoilo sie szybko, bo zostalysmy poinformowane jak dobrze zaopiekowac sie rana. Bardzo dziekuje p. Agnieszce Gluszczak, bo dzieki niej mama nie ma wielkiej szpecacej blizny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach