Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baltic

Szukam fajnego kursu w Gdańsku

Polecane posty

Gość baltic

Hej. Niedawno obroniłam Magisterkę. Pracuję dorywczo, ale chciałabym zrobić coś dla siebie dodatkowo. Pomyślałam o jakimś kursie, kto mógłby polecić mi coś ciekawego? Interesuję się informatyką i programowaniem i chciałabym iść na coś związanego własnie z tym. Myślałam o informatyce... albo w ogóle coś z innej beczki, np wizaż i stylizacja bo moda jest moją drugą pasją. Ktoś może mi doradzić?

Gość moblisti
Byłem na informatyce, co prawda nie na kursie, a w szkole policealnej, ale jestem zadowolony z tego czego się tam nauczyłem. Chodziłem do Progresu. Nauczyciele profesjonalni, z dobrym podejściem i zaangażowani w to żeby porządnie uczniów nauczyć. Teraz mają sporo promocji także polecam tam popytać.

Gość baltic
Koniec końców zapisałam się do Progresu na informatykę. Nie jest drogo, a to dla mnie ogromny plus, a do tego mam całkiem blisko i nie tracę czasu na dojazdy. Póki co mi się podoba, zobaczymy jak będzie później jak faktycznie trzeba będzie się uczyć. Ale nie mogę doczekać się kolejnych zajęć, jest naprawdę miło.

Gość ergia
A czy w Gdańsku utworzony został "masaż"? Chcę się gdzieś zapisać, widziałam, że w ofercie szkoły był ten przedmiot. Nie wiem tylko czy jest możliwość żeby się jeszcze zapisać? Chciałabym bardzo, ale obawiam się, że może być trochę za późno..?

Gość kaprra
Mnie interesuje w Gdańsku BHP. Znalazłam ten wątek w wyszukiwarce kiedy wpisałam odpowiednią frazę. Dostałam niedawno ulotkę Progresu i widziałam, że oni to mają generalnie w swojej ofercie, ale czy kierunek się utworzy? Kiedy będzie wiadomo?

Gość kaprra
Mnie interesuje w Gdańsku BHP. Znalazłam ten wątek w wyszukiwarce kiedy wpisałam odpowiednią frazę. Dostałam niedawno ulotkę Progresu i widziałam, że oni to mają generalnie w swojej ofercie, ale czy kierunek się utworzy? Kiedy będzie wiadomo?

Gość Kuszkak
Hej wszystkim! Chodziłam do Progresu w Gdańsku na angielski. Świetne zajęcia, nauczyciele ciekawie je prowadzili, atmosfera była bardzo przyjemna.Zastanawiam się nad jeszcze jednym kierunkiem, chciałabym iść na coś związanego z modą, chyba mają w Progresie wizaż i stylizację?