Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r33r34432

Do 21 roku życia nie miałam faceta, i to był najlepszy czas

Polecane posty

Gość r33r34432

Narzekałam, że nikogo nie mam, nawet tutaj zakładałam tematy zastanawiając się, czy kiedykolwiek ktośmnie zechce. No i zechciał, jeden po drugim. Z pierwszym byłam pół roku, potem mnie rzucił, trochę pocierpiałam, minęło. Z drugim nawet sięjeszcze dobrze nie rozkręciło, jak sięskończyło. A jestem w nim bardzo zakochana. Czuję do niego o wiele więcej, niżczułam do tego pierwszego. W związku z czym cierpię, i to bardzo. Chwile spędzone z nim były najlepszymy przez ostatnie kilka lat. A teraz pozostał tylko smutek :O

Gość r33r34432
Specjalnie wybrałam źle! Zresztą, nie ma "dobrze wybrać". Życie i tyle

Gość kobiety czesto wybieraja
tych co ewidentnie nie nadaja sie do zwiazku a pozniej becza. Dzis porzadny ulozony facet dla wspolczesnej kobiety jest uznawany jako nudny.

Gość r33r34432
Mój pierwszy był porządny, ułożony, starszy ode mnie itede itepe a i tak nie wyszło :P

Gość no i do tego
musi mieć minimum 195 wzrostu i 50 w łapie, jeździć porsche, weekendy spędzać na koralowym, być suerrozrywkowym a także traktować swoją kobietę jak dziwkę. a no i musi mieć minimum 19 cm pytonga. teraz spójrz na swojego żonatego sąsiada - on jest właśnie taki! inaczej przecież nie miałby baby

Gość kobiety czesto wybieraja
skoro on był porządny i Cię rzucił to znaczy, że Ty byłaś ta nieporządne. Gdybyście oboje byli porządni po rozstalibyście się z nie ktoś kogoś rzuca.

Gość r33r34432
No tak, tutaj wszyscy są bardzo mądrzy, i wszystko jest czarno białe I oczywiście już jest mowa o kasie i drogich autach. A tak się składa, że oni oboje byli mniej zamożni ode mnie.

Gość r33r34432
Nie, nie byłam "nieporządna".

Gość r33r34432
Nie dostrzegam tu ironii, ale dziękuję za cenną wskazówkę

Gość r33r34432
Ah, ok. Myślałam, że do mnie kierujesz ten post

no to ja ci cos powiem tez mialam tak, ze do 21.. itp tez sie zalilam na kafe pierwszy moj to byla patologia, trwalo to pol roku zaraz potem przeskoczylam w inny zwiazek ,tez polroczny-dno den potem z rok przerwy, jakies bezsensowne randki na sile potem dwa miesiace z jakims kolejnym dnem trzy miesiace pozniej poznaalm kogos bardzo wyjatkowego i tak od roku juz razem:) trzeba wierzyc ze sie pozna kogos wartosciowego, ale wczesniej trzeba ise czasem sparzyc do madrali ktore pisza: trzeba bylo wybrac lepiej nikt rentgena w oczach nie ma..

"Zresztą, nie ma "dobrze wybrać". Życie i tyle" no tak, przecież wybierały ci go krasnoludki.

Gość wheidfhw
wniosek jest prosty:) najlepiej się wstrzymać:)

Gość gfhgfh
do madrali ktore pisza: trzeba bylo wybrac lepiej nikt rentgena w oczach nie ma.. wystarczy inteligencja i kojarzenie faktów. A może tak tylko mają kobiety ja widzę, że ktoś się nie nadaje do związku ewidentnie.