Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizaminelli

Co to znaczy, niech mi ktoś wytłumaczy!!!

Polecane posty

Gość lizaminelli

Co to znaczy, gdy facet po kolejnym spotkaniu dziękuje za OWOCNE spotkanie. Do niczego nie doszło, tylko rozmawialiśmy, stwierdził, że rozmowa na poważne tematy, które poruszaliśmy wzbogaca. Czy to znaczy, że podobalo mu się, czy też był to tylko sms grzecznościowy??? Teraz jest na wakacjach, ale nie wiem, czy jak wroci mamy jeszcze okazje sie spotkać. Jakbyście to odebrały????

Gość lizaminelli
???

Gość wolontariuszka
pozytywnie chyba

Gość kisor
"dziękuje za OWOCNE spotkanie" to znaczy że coś zrozumiał lub coś mu uświadomiłaś nie wiadomo jak to odebrać bo może to być z takim przekąsem

Gość lizaminelli
wlasnie tego się obawiam, dużo rozmawialiśmy i boję się, że coś moglo mu się jednak nie spodobać

Gość Personne ne parle rien ici
podobało mu sie była to rozmowa inna od wszystkich..owoocna o cos go wzbogacila..

Gość Stary_Skrzat_
a częstowałaś go owocami ??

Gość lizaminelli
no właśnie... to słowo OWOCNE nie bardzo jakoś mi tu pasowało. Rozumiem, udane spotkanie, ciekawe, ale owocne? Na pierwszy rzut oka się wydaje, ze to jest ok, ale nie wiem czy tak do konca. Tym bardziej ze okazalo sie, ze znam sie z jego była dziewczyną. Moze to mu sie nie spodoabalo?

Gość kisor
"Na pierwszy rzut oka się wydaje, ze to jest ok" moje pierwsze odczucia były inne

Gość lizaminelli
szczerze napisawszy moje też :( tylko, ze jak sie psytalam kolzeanki, ona dodala mi otuchy, ze to bylo jak najbardziej pozytywne

Gość kisor
"ona dodala mi otuchy" a co ci miała powiedzieć że facet chciał poruchać a ty mu nie dałaś no pomyśl trochę od koleżanki prawdy nie usłyszysz

Gość cochise%%%
Raczej Ci pojechał :)

Gość cccccccccccccccici
to były owoce duchowe:) rozmowa z toba wiele mu dała boski facet daj adres:P

Gość lizaminelli
nie , to nie tak. On nie chcial seksu. Na pewno nie on. To sie widzi, kiedy facet tylko tego oczekuje. Wiedzial, ze nia ma na co liczyć. Spokojnie, nie o brak sexu tu chodzi :D Bardzie zastanawiam sie, czy sie nie zniechecil tym, ze znam sie z jego bylą. To byl nieudany związek i zle go wspomina. Czy to by m,oglo az tak go zniechecic?

Gość lizaminelli
piszę trochę nieskladnie , bo jestem podekscytowana, nie chodzi o to co piszecie, więc o co moglo mu chodzić? Dziwny z niego facet...

Gość kisor
no sorry ale na jakim ty świecie żyjesz nawet jak facet nie naciska ani nic to i tak chce po bzykać zresztą się później i tak dowiesz o co mu chodziło bo istnieje możliwość że tak po prostu mu się napisało a inaczej ująć tego nie umiał

Gość cccccccccccccccici
znasz sie z jego ex? ale co na kawki chodzicie na disco? jelsi nie to sie nie liczy jesli tak..glupia sytuacja i powinnas ukroci jak nie zerwac z nia kontakty jak ci na nim zalezy

Gość cochise%%%
Owocna to może być współpraca między pracownikami itp. Odpalił Ci tak po kumpelsku, jak facet do faceta :P Chyba, że to przez chwilowe zaćmienie nie mógł użyć bardziej wyszukanego komplementu. Ależ kobiety lubią siedzieć i analizować byle pierdółkę :) spać ;)

Gość lizaminelli
Dziękuje Wam bardzo za podpowiedzi, faktycznie, samo może się wyjasni, bo tak to sobie mogę gdybać. Nie wygląda na faceta, co by mu tylko sex w głowie, ale kto ich tam wie :P Z jego była widzialam się moze z dwa razy, jakos nie przypadlysmy sobie az tak do gustu i znajomosc sie urwala, ale on bardzo sie zdziwil ze sie w ogole znamy i trochę o to sie dopytywał. Mam nadzieje, ze jeszcze się spotkamy i po prostu się go sama spytam co miał na myśli , ciekawa jestem jego rekacji. Chyba ze do spotkania juz nie dojdzie, wszystko jest w koncu mozliwe. Faceci :P

Gość lizaminelli
dobranoc :D

Gość cochise%%%
Nie pytaj się co miał na myśli, bo wyjdziesz na desperatkę :) Obserwuj i bądź czujna :P Pa :)