Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patipatipti

Owulacja bez śluzu/bez objawów????????????????????

Polecane posty

Gość Patipatipti

Cześć:) chciałam spytać, czy owulacja może przebiegać bez żadnych objawów. A co ważniejsze, czy jest możliwa owulacja bez charakterystycznego dla niej śluzu?? :Pozdrawiam!!!!!

Gość Patipatipti
Upppp

Gość Patipatipti
Nikt????

też mnie zawsze to nurtowało... Czy podczas owulacji może nie być charakterystycznego sluzu płodnego? Odpowie ktoś

Gość Patipatipti
Uppp

Gość Patipatipti
Upupupupupup

Sprawdzacie śluz przy ujściu szyjki macicy czy bazujecie tylko na tym co się z pochwy wydobywa?

Ja sprawdzałam śluz w ujściu szyjki i niby było troche mokro ale nie było typowego śluzu płodnego czyli rozciągliwego, kurzego białka... Czytałam gdzieś że wystarczy żeby śluz miał jedną z cech płodnego(rozciągliwy, przezroczysty, mokro, nie wiem jakie jeszcze cechy:)) Czy ten śluz faktycznie żeby doszlo do zaplodnienia musi być jak białko kurze? Chodzi mi o to że w te dni czuje że nie mam sucho, ze jest troszke mokro no ale nie mam TEGO śluzu.. Czy to wystarczy?

Gość Patipatipti
ja sprawdzałam głęboko,...i po wyjęciu okazało się, że na początku był bardzo lepki, kleisty, biały z grudkami, a potem zrobił się mniej lepki, śliski, ale nadal taki białąwy i było go niewiele.. po stosunku chłopak powiedział ze byłam mokra i że miałam taki b. płynny/wodnisty biały śluz..a dzis jest mój 21dc

Gość Patipatipti
Upupupupupupup