Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z dolnego śląska

Na sympatii nie ma żadnych fajnych kobiet

Polecane posty

Gość facet z dolnego śląska

Nie, nie jestem żadnym desperatem, który na siłę próbuje znaleźć kogoś do ruchania. Założyłem konto na sympatii z czystej ciekawości. Jestem całkiem przystojny, skończyłem studia wyższe, mam dobrą pracę. Niestety piszą do mnie niedojrzałe, niespełna rozumu dziewczęta, które z góry traktują mnie jak sponsora, zaniedbane, zahukane panienki, które w opisie mają tekst "Jeśli myślisz tylko o jednym to nawet do mnie nie pisz", ewentualnie tlenione na blond solary, którym wydaje się, że są boginiami. Sam wysłałem już nieskończoną ilość wiadomości do kobiet, które uznałem za interesujące, jednak odpisały mi dosłownie dwie! Stąd moje pytanie do kobiet, które bawiły się w takie portale. Czy zakładałyście tam konto z myślą o tym by kogoś poznać? czy jedynie po to by obcy faceci obsypywali was komplementami i podbudowywali waszą pewność siebie? Bo z moich obserwacji wynika, że większość jest tam tylko po to...

Gość kobieta z dolnego śląska
ja zastanawiam się właśnie nad kontem na tym portalu :) ale też się boję, że faceci, którzy mają tam konta są: -żonaci, ale szukają kochanki - nie zależy im na poważnym związku, ale szukają seksu - są niezaradnymi życiowo desperatami

Gość lawendowy paznokieć
Nie byłam co prawda na sympatii, ale zakładanie konta na podobnym portalu traktowałam jak najbardziej poważnie. Moim celem było znalezienie odpowiedniego partnera. Zwyczajnie szkoda mi było czasu na jakieś zabawianki słowne. Jeśli kobieta w taki sposób się dowartościowuje, to znaczy, że ma duży problem ze sobą i górę kompleksów, które na takim portalu można z powodzeniem ukryć.

Gość Jak zdasz kurs ochrony i dosta
Ja założę sobie tam konto celem znalezienia partnerki do jak najbardziej poważnego związku. Nie jestem zbyt śmiały, ale na takim portalu to ma mniejsze znaczenie. Mam nadzieję, że coś to wszystko da :).

Gość Jak zdasz kurs ochrony i dosta
kobieta z dolnego śląska Pewnie sporo takich tam jest, ale przecież w "realu" też takich się spotyka. To normalne.

Gość lawendowy paznokieć
... ale w realu jakoś tak można szybciej wychwycić co dana osoba sobą reprezentuje, a klawiatura... przyjmie wszystko. Są przypadki, że faceci rozkochują pięknymi treściami romantyczne duszyczki, a późnij w realu jest wielkie bum i tematy na cafe "seks na pierwszej randce"...

Gość qcascAAACC
ja miałem kiedys tam konto i wieszkosci dziewczynz ktorymi rozmawialem polegala na odpowiedz: - nioomm - tak;) - nieeee;) - ok - ;) zanada, malo jest tak kobiet porzadnych z jakas praca i po studiach

Gość Poderwę ci każdą laskę w necie
ty placisz ja pisze za ciebie listy (20 zł za list) jak nie spierdolisz sprawy na osobistym spotkaniu tanim kosztem masz ruchanko

Gość lawendowy paznokieć
... i świat zmierza do tego, że normalni faceci i normalne kobiety tracą zdolności nawiązywania realnych znajomości - wszystko przenosi się do Internetu. Dlatego radzę postawić na świat realny jak chodzi o poszukiwania. Oszczędność czasu i nerwów :)

Gość Znowu singielka
Skoro rzeczywiście jesteś przystojny i zamieściłeś opis, z którego można wnioskować że jesteś też inteligentny, to trochę się dziwię, że nie odpisują. Fakt, że są i takie, które chcą się przede wszystkim dowartościować, zamieszczając podrasowane fotki z jakiejś sesyjki. Bo to naprawdę wystarczy, żeby zaczęły pisać rzesze, powtarzam - rzesze, napaleńców. I prawda jest taka, że każdą kobietę takie coś mile łechce i podbudowuje, nawet jeśli się nie przyzna. Wiem, jak to jest, choć osobiście czuję przez to też lekki niesmak. Przyznam, że sama miałam tam konto i na pewno bym odpisała, gdyby zaczepił mnie ktoś z opisu wartościowy, w dodatku dobrze wyglądający. Ale, właśnie, warunek - z bliskiej okolicy. Wg mnie odległość naprawdę potrafi być przeszkodą. I panom mieszkającym dalej niż 100 km niestety musiałam podziękować, czasem wręcz już nawet nie chciało mi się takim odpisywać. Może też piszesz do kobiet z daleka i one już na wstępie nie widzą sensu, przez odległość? Też jestem z Dolnego Śląska, ale nie z Wrocławia.

Gość Mam tam konto 6 miech
Sam nie atakuje czekam aż kobieta zagada/wyśle oczko, ogólnie to spotkałem się z kilkoma i... są 2 typy kobiet, dziwki i księżniczki, pierwsze idą na całość/chcą iść od razu jak jej nie zadowolisz/odmówisz sexu to cię pojedzie jak psa... drugi typ księżniczki nic im się nie podoba są brzydsze od dziwek, nie wiem czego tam szukają ale wolą być same niż ze mną... Co najśmieszniejsze dziwki pochodzą z jednego miasta to byłe studentki/lub studiujące osoby, księżniczki najczęściej małe miasteczka i wsie.

Gość dik
Witam. Jestem singlem ,mam 46 lat na imię Wiesiek . Szukam pani zDolnegośląska do stałych spotkań . Nr dla pani 726548182

A myślicie, że profile pięknych kobiet z tego portalu (bo faktycznie są tam takie) są prawdziwe czy to tylko tak specjalnie robione aby faceci się rejestrowali i wykupowali premium? Coś podejrzane to jest, że te lepsze laski nigdy nie odpisują.

Gość Na sympatii i nie tylko
bo generalnie dziś nie ma zbytnio kobiet a samiczki, którym chodzi tylko o seks i tylko to potrafią