Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjvfjuyftvyfv

MÓJ FACET, JEGO KOLEGA I JA.....

Polecane posty

Gość yjvfjuyftvyfv

Pokłóciłam sie z facetem. /On zapracowany, pracuje całe dnie, w pracy spotyka sie z różnymi loudzmi, ja zazdrosna o to. On 31lat, ja 23.Jego kolega zaczał do mnie wydzwaniac i pisac, ze kocha mnie, ze zalezy mu na mnie, ze sie zakochal od pierwszego wejrzenia. Zapytał, czy zerwalismy ostatecznie, bo on chciałby sie starac o mnie jak o przyszła zone. Szok. Powiedzialam chlopakowi, pokazałam smsy. Nie umiem grac na 2 fronty, kochaam mojego faceta. Było mu smutno i był strasznie zaskoczony jak sie dowiedział. Jak postapic dalej?Czy dobrze zrobiłam?

Gość kjkjkjllll
skoro jeszcze pytasz - dalej pozostaje ci dać dupy koledze, bo napisał, że cię kocha

Gość yjvfjuyftvyfv
nigdy w zyciu! pytam jak dalej postapic, bo jego kolega chce sie z nim spotkac i mu wyjasniac wszystko- boje sie ze nazmysla czegos na mnie. Nie wiem jak sie zachowac, nie chce im kolezenstwa zepsuc, ale uwazam, ze dobrze zrobilam ze nie pozwolilam sie zbajerowac i jestem wierna.

Gość kjkjkjllll
na pewno na ciebie nazmyśla - skoro się tego boisz, to chyba musiałaś coś z nim odwalić

Gość fgbfbff
dobrze ze go nie zdrdziłas

Gość w tej reklamie powinien być
nic nie rób niech się dogadają ze sobą, a potem jak ci zaczną dawać miodu, jeden z tyłu drugi z przodu, to bedziesz miała 381 orgazmów na minutę.

Gość w tej reklamie powinien być
choć mogą cię zostawić i stworzyć związek homo

Gość moramika
Jeśli zależy Ci na obecnym chłopaku to postąpiłaś słusznie.Po co grać na dwa fronty jeśli zalezy człowiekowi na drugiej osobie.:) pozdrawiam

Gość kasaa
dobrze zrobiłaś:)kochasz faceta i jesteś uczciwa,kolega musi to zrozumieć,chociaż to nieprzyjemna sytuacja była dla ciebie, napewno ale tak nieraz bywa