Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmlodamamax

powoli pozbywam sie rozstepow a minał niecaly tydzien:)

Polecane posty

Gość xmlodamamax

niemozliwe? a jednak nie usune ich calkowicie i nawed nie oczekuje tego ale ulozylam sobie swoje wlasne zabiegi i jasnieja oraz sa plytsze chociaz nadal troche widoczne i wyczuwalne no ale sa swieze jestem 3.5 miesiace po porodzie a rozstepow dostalam jeszcze pod koniec ciazy.

Gość po cesarce
powiedz mi jak to robisz bo ja juz na moje patrzec nie moge...mam ich pelno na brzuchu, pośladkach i na biodrach..

Gość Lilianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rozstepów nie mozna sie pozbyć!!!!!!!! z czasem jasnieja i robia sie mniej widoczne ale nigdy nie znikna,niby czemu gwiazdy które maja miliony na koncie maja rozstepy??? Bo ich w żaden sposób nie mozna sie pozbyc

Gość obcy jezyk;[xxx}
jasne ze sie nie da ale mozna ich troszkę zregenerowac na mniej widoczne..tego chce własnie...;)

Gość dfgsdfdsfsdf
Rozstępy nie są takie złe. Coś jak taki tatuaż w zebrę, tyle, że biały. Moim zdaniem wcale źle nie wyglądają. Tylko ludzie robią z nich coś złego.

Gość xmlodamamax
1,zimny prysznic 2, krem cepan( smierdzi ale mi pomaga i w tydzien rozjasnil i splycil mi blizny jestem zadowolona z efektow ale smaruje 3 razy dziennie) 3, oliwka na cialo co rusz aby bylo nawilzone + a6w na brzuch,cwiczenia aerobowe. 4, malo tluszczu i slodyczy +sama woda niegazowana i efetky sa widoczne brzuch spada rozstepy jasnieja i skora sie ujedrnia. polecam:)