Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;;;;ASIA;;;;

ZMIANA KLIMATU-MIESIACZKA

Polecane posty

Gość ;;;;ASIA;;;;

Zawsze jak jechałam nad morze dostawałam okres w trakcie pobytu - wcześniej niż powinien być , w tym roku sytuacja się odwróciła - 3 dni po przybyciu dostałam jednodniowego plamienia , myslałam ze zaczyna się @ jednak nic... wróciłiśmy do domu z mężem i 8 mies maluchem a ja okresu nie mam :( powinien być najdalej 1.08 czy to możliwe że teraz mój organizm reaguje inaczej na zmiane klimatu tzn opuźnia się miesiaczka ? zaznaczam ze nie zabezpieczaliśmy się . Proszę o odpowiedzi

Gość MgłaPoranna
Skoro się nie zabezpieczacie to nie pomyślałaś o tym, że jesteś w ciąży?!? :o

Gość O co lotto?
Ja mam identyczna sytuację.tylko,że okres powinnam dostać 23.07. Dziś będę robić test

Gość lalooonnnnaaa
bardzo mozliew-kiedy wyjechałam do połódniowch Niemiec do pracy miesiaczka zatrzymała mi sie na dwa m-ce-a zaznaczam,że nigdy w zyciu nie brałam zadnych tabletek antykoncepcyjnych po urodzeniu dziecka misiączka z odstepów 28 dniowych-jak w zegarku-przestawiła mi sie na 21 dniowe, a teraz , gdy sa upały mam co 30 dni

Gość ;;;;ASIA;;;;
Pomysłałam , ale z poczęciem naszego synka mielismy problemy 1,5 roku starań więc nie przypuszczam abym teraz tak łatwo mogła zajśc

Gość ;;;;ASIA;;;;
przypuszczam że to jednak zmiana klimatu , podróż a nie ciąza ale dziwi mnie że zawsze przyspieszała mi się @ a teraz opóźnia

Gość chinka z boliwii
gratuluję bebika drugiego :) fajnie mieć parkę(podobno) Ja tak miałam gdy byłam w ciąży - myślałam że miesiączka się zaczyna, taki pierwszy dzień plamień...drugi podobnie, nic się nie rozwijało a trzeciego już było po wszystkim.

Gość chinka z boliwii
i to bardzo nierozsądne myśleć że bez zabezpieczenia nic nie będzie, bo przedtem tak długo nie zachodziłaś w ciążę. A nie pomyślałaś że wcześniej nie zachodziłaś bo mialaś jakąś bakterię albo coś....jakieś zapalenie, które uniemożliwiło zajście w ciążę. A teraz jesteś już "odblokowana"....mamy XXI wiek przecież

Gość junnaa
Czasem długie starania to wina psychiki.

Gość ;;;;ASIA;;;;
Możliwe że to była wina psychiki bo bardzo chcieliśmy , jak będzie rodzeństwo dla synka to szczególnie się nie zmartwię :) tylko różnica wieku niewielka to nie będzie łatwo :(

Gość chinka z boliwii
nie będzie źle ;) będą się bawic razem. Wszak różnica będzie prawie 2 latka - moja kuzynka mówiła że pierwsze 2 lata cięzkie a potem - bajka, dzieciaki zawsze razem (przy starszym ona zawsze musiala być obecna, z każdą pierdołą leciał do niej, a ten młodszy już leciał do brata)

Gość junnaa
Zrób test 2tyg. po stosunku to się dowiesz. A dlaczego się nie zabezpieczacie?

Gość ;;;;ASIA;;;;
nie zabezpieczaliśmy się bo planowalismy 2 malucha , myślałam że znowu będziemy tak długo czekać :) tabletki anty które brałam wczesniej przed ciąża namieszały mi w organiźmie i nie chcieliśmy znów problemów

Gość junnaa
no to skoro przemyslana sprawa to ok. Odczekaj ile trzeba i rób test. Nie można zakładać że skoro raz było tak to drugim razem będzie tak samo. Organizm ludzki to nie maszyna i działa po swojemu.

Gość mialam podobnie123
Hej, mialam podobna sytuacje, zmiana klimatu (mieszkam nad morzem a podrozowalam w gory), miesiaczka spoznila sie dwa dni po czym wystapilo jednodniowe plamienie ktore wzielam za poczatek okresu, bylam pewna, ze to zmiana klimatu, czekalam kolejne 10 dni na okres, gdyz caly czas mialam silne bole brzucha wlasnie takie jak na okres, po 10 dniach dalej nic, z glupa zrobilam test chociaz nie wierzylam, ze to moze byc ciaza, caly czas bylam 100 procent pewna ze to zmiana klimatu i stad te zaburzenia. Okazalo sie, ze to jednak byla ciaza :) Dzis mam zdrowa, 5-letnia coreczke :) Pozdrawiam.

Gość ;;;;ASIA;;;;
O co lotto? daj znać jaki wynik testu , ja poczekam jeszcze kilka dni i też zrobię :)

Gość O co lotto?
Test jeszcze leży.Nie zrobiłam,bo się boję.Wczoraj trochę popilam i nie wiem czy zrobić dzisiaj test czy lepiej jutro.

Gość ;;;;ASIA;;;;
O co lotto? alkohol nie wpływa na wynik , możesz śmiało robić masz już spore opóźnienie @

Gość ;;;;ASIA;;;;
O co lotto? jak wynik testu ? ja właśnie dziś testowałam i ... 2 kreseczki - jednak jestem w ciązy :)