Gość DustySpoooky Napisano Sierpień 3, 2012 Witam,mam ogromny problem.Pojawiają mi się już zmarszczki - mam dopiero 16 lat.Jestem załamana,mam wrażanie,że z dnia na dzień robi się coraz gorzej.Nie mam pojęcia dlaczego.Nie stosuję pudrów ani żadnych podkładów.Nie opalam się.Nie palę,przebywam jedynie często w towarzystwie palących.Od dwóch miesięcy używam kremu to twarzy sklep-kosmetyczny.com/aa-cera-wrazliwa-krem-nawilzajacy.html ... Na czole też zaczynają pojawiac się kreski.. zdjęcie 1 - tinypic.com/r/2410doy/6 zdjęcie 2 - tinypic.com/r/2w7ir8p/6 Błagam pomóżcie,nie mam pojęcia co robic..mam dopiero 16 lat i taką cerę ;((.. Odżywiam się chyba w miarę dobrze.Moja dieta nie jest zbyt urozmaicona,raczej tylko podstawowe produkty,ale zawsze staram się jeśc wszystko.Dodam,że podobnie mam ,ze skórą na przykład na dłoniach.Ręce są strasznie pomarszczone,żadne nawilżanie nie pomaga,na łokciach jest to samo.Mam też takie kreski pomiędzy piersiami..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach