Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoiNoiseAmour

Nic nie poczuję... Co robić???

Polecane posty

Gość MoiNoiseAmour

Byłam na randce. Lubię tego chłopaka, ale z każda chwilą czułam coraz większą beznadzieję tej sytuacji. On pewnie wierzy, że niedługo będziemy parą, ale ja nie czuję do niego nic. Mamy za sobą cztery randki i żadnej nie wspominam dobrze. Wczoraj chciał mnie chyba pocałować, ale zręcznie się wywinęłam. Nie wiem jak dać mu do zrozumienia, że nie chcę niczego z nim budować, a przy tym nie zranić jego uczuć... Boję się, że on angazuje się coraz bardziej, a mnie ta sytuacja bardzo męczy.

porozmawiaj z nim i powiedz ze nie jestes jeszcze gotowa na zwiazek...ja też mam taki problem jak ty...ja mam 19 lat a on 30 lat..tako spotykamy sie czasami,tako rozmawiamy i przytula sie do mnie i mowi do mnie ze moglabym okazac zainteresowanie i mowil ze pasujemy do siebie i takie tam..a ja na to ze narazie nie chce miec chlopaka a narazie nie chce byc z kims..moze kiedys ale on dalej walczy..pisze do mnie "kotek" a to ze teskni a to chce ze mna sie spotkac...ja na twoim miejscu bym z nim porozmawiala na powaznie...

Gość po co to rozmawiać
po prostu nie spotykaj się z nim i po problemie. Samo się rozwieje.

Gość MoiNoiseAmour
Nie chcę się z nim umawiać i szukam wykrętów, ale jak wprost powiedzieć mu, ze nie jestem zainteresowana. Próbowałam coś napomykać o tym, że nie jestem gotowa na związek, ale to chyba obudziło w nim chęć pokazania mi, że miłość istnieje :O Jakimi słowami odrzucić człowieka, żeby go nie zranić, a jednocześnie, zeby dobitnie dać mu do zrozumienia, że nie znajdzie szczęścia u mojego boku?

pisalam ci cos..porozmawiaj z nim na powaznie a nie szukasz wymowki bo to jeszcze bardziej zgorszy sprawe...powiedz mu ze nie jestes nim zainteresowana i ze nie chcesz z nim byc..w ogole nie chcesz z sie kims wiazac...zrob cos bo jak tak dalej bedziesz robic on pomysli ze dajesz mu nadzieje i czeka na ciebie..lepiej bedzie jak sie spotkacie i porozmawiacie..a jak tak bedziesz sie wykrecac to nic z tego dobrego nie wyjdzie i jak piaslam wczesniej jeszcze bardziej zgorszy sprawe...

Gość MoiNoiseAmour
Ok, spróbuję to jakoś odkręcić, chociaż boję się, że stchórzę jak przyjdzie czas...

Gość ulaaaaaaaa
Jeżeli rozmowy nic nie dają i on w dalszym ciągu nie moze tego zrozumiec, ze nie chcesz się z nim spotykać to zacznij go unikać i przestan się z nim umawiac... Moze się w koncu zorientuje, ze Ci nie zalezy...

Gość powiedz mu
"Miałeś rację, miłość istnieje - zakochałam się w sąsiedzie/koledze ze studiów/ jednym ze znajomych koleżanki" i zacznij nawijać jaki on wspaniały :).