Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż głupiej modelki

Mam skrajnie głupią żonę, już nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość Mąż głupiej modelki

Kiedy byłem nieco młodszy, to musiałem być ślepy, bo ożeniłem się z kobietą, która jest zwyczajnie głupia. Teraz muszę się rozwieść szybko, póki dzieci nie ma. Nie będę jej edukował.

Gość niunia0000
współczuje , ale póki dzieci nie ma prościej dostać rozwód

Gość czemu glupia
podaj przyklady

Gość pewnie jedno jest
głupsze od drugiego i stąd konflikt

Gość przykład numer 2
jest rewelacyjny - normalnie jak z kawału o blondynkach ;) a jak się ta historia skończyła? jechałeś po kolejną porcję mięsa na grila czy jedliście spalone?

Gość Mądra modelka
Przypomniał mi się nasz ostatni grill - najpierw 2 godziny przygotowywałam wszystko w domu, misko faszerowałam, robiłam pyszny sos czosnkowy, sałatkę... Umowa była taka, że on będzie później tego pilnował. W efekcie stałam cały wieczór nad mięsem - mój "ukochany" był w takim stanie, że wszystko mu było jedno, czy to mięso fajnie dojdzie, czy się spali... Też go chyba zostawię.

Gość Mąż głupiej modelki
Miałem jeszcze zapas mięsa. Ale musiałem od nowa przyprawiać, układać ... I nikt się nie najadł, bo dużo mięsa nie było.

Gość tak kombinuję sobie, że
to tak na początku wydaje się śmieszne i że to niby pierdoły a potem takie pary kłócą się o wszystko ludzie w związku nie powinni być dla siebie rozczarowaniem tylko miłą niespodzianką

Gość Mądra modelka
Długo jesteście małżeństwem?

Gość Mąż głupiej modelki
Nie wiem, tak sobie myślę, że może jak będą dzieci, to ona zmądrzeje.

Gość pisz dalej poprawiasz nastroj
pisz chłopie dalej poprawiasz mi nastrój :D ...a powiedz jak było z nią na początku ? Przecież musiała być taka od zawsze ;]

Gość Mąż głupiej modelki
Ponad 2 lata.

nie zmądrzeje :] ..ma gościa w pracy który ma 5 letniego syna włąsnie z taką typiarą jak twoją i rece zalamuje bo mały przejmuje po matce głupotę ... chcesz mieć nieogarniętego syna.córkę ..:?

Gość Mądra modelka
Jeśli kobieta nie jest mądra, to raczej się taka nie stanie nagle. A dzieci wymagają tyle wyrzeczeń, poświęcenia i trudu, że może wszystko zwalić na Ciebie...

ale jest taki typ kobiet- głupia baba może Tobie się właśnie taka trafiła?

Gość Mądra modelka
Część ludzi w związkach żyje nadzieję, że może po ślubie będzie lepiej i nie jest... Po dziecku tez nie będzie...

no to ten mój ziomek z roboty robi młodemu za tatę i mamę ;] bo mamusia sie musi "umalować" :D ...żal chłopa ,ale co ma teraz zrobić ? nic nie zrobi ma dzieciaka i dla niego musi to jakoś trzymać w kupie

każdy na początku ma duże nadzieje - że będzie cudownie - że się dorobimy - że on się zmieni a potem można tylko siąść i płakać że też tych młodych nie można skutecznie palnąć w łeb, żeby stawiali i liczyli na siebie a nie na kogoś

ciekawe ile wytrzymasz? rok? pięć? po 10 psychiatryk

Gość Mądra modelka
Czym się sugerowałeś Autorze wybierając ją na żonę? Pewnie jest piękna... Ale przecież można mieć i piękną i mądrą żonę, trzeba tylko porządnie szukać...

Gość Mąż głupiej modelki
Poznałem się z nią jak studiowałem, kiedy nie było dużo zmartwień i w zasadzie liczyła się dobra impreza.

Gość Mądra modelka
Ale ma być dla Ciebie partnerem chyba?

Gość to ty głpui jesteś
skoro sobie taką babę wziełeś trzeba było myśleć głową a nie główką poza tym istnieje niepisana zasada że grilla pilnują faceci to ty jesteś niezorganizowany skoro zaprosiłeś gości a tuż przed ich przyjazdem musiałeś jechać kupować alkohole pretensje do żony że poszła się pomalować ? a co, miała gości jak Kopciuch przyjać ?! wtedy byś marudził że wstydu Ci narobiła i wygląda jak kocmołuch kibicowała na plaży ? to chyba dobrze że wyluzowana babka, zamiast buczeć i marudzić że z nią czasu nie spędzasz i jej rozrywaek nie dostarczasz głupi jesteś i tyle

Gość nosz kurdeee
ale co bedzieszz robil z glupią na starosc? poza tym ona tak ci obrzydnie,skoro juz teraz cie draznie, ze bedziesz chcial ja zdradzic,szukac bardziej elokwentnych kobiet :P

Gość Mądra modelka
Właśnie dlatego nie wyszłam za mąż jeszcze... Jeśli mam z kimś być całe życie, to musi mi pasować we wszelkich kwestiach. Mocne kompromisy i tak później wyjdą i spowodują kłótnie, osłabienie więzi i w efekcie życie obok siebie.

dziś rozwód to nic strasznego ludzie po prostu dochodzą do wniosku że to nie to i kulturalnie mówią sobie cześć zastanów się czego chcesz

Gość Mąż głupiej modelki
Chciałbym, żeby przestała być maskotką, a była kobietą.

Gość nie liczba dzieci,ale roznica
tak to jest jhak sie mysli ch**em. Trzeba bylo sobie znaleźć porzadna dziewczyne, a ty szukales modelki i mas zkare za próżność

może taki jej urok właśnie ...co ona potrafi zrobić w domu ? Gotuje , pierze ? posprząta ?