Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż głupiej modelki

Mam skrajnie głupią żonę, już nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość Mąż głupiej modelki
Tak sobie myślę, że gdyby nie była tak atrakcyjna fizycznie, to pewnie już bym nie wytrzymał.

Gość Mądra modelka
Wg mnie przy niej nie będziesz szczęśliwym, spełnionym mężczyzną. A chyba jesteś dość młody, żeby sobie poukładać życie na nowo i nie mieć poczucia zmarnowania? Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - podjąłeś decyzję o ślubie będąc mega niedojrzałym. Człowiek uczy się na błędach - teraz przynajmniej wiesz, czego oczekujesz od kobiety: zarówno fizycznie, jak i mentalnie.

Gość Mąż głupiej modelki
Staramy się oboje pomagać w pracach domowych. W dodatku ona pracuje i studiuje, ja już po studiach.

mężu ... rozbawiło mnie Twoje opowiadanie, ale.. jeżeli ktoś nie ma swojego samochodu i nie robi normalnie takich zakupów, może zwyczajnie nie być zorientowanym w cenach płynu :) nie przypilnowanie mięsa na grillu to raczej nieodpowiedzialność, a nie głupota :) to kibicowanie - hmmm :D może ma poczucie humoru? Pytanie zasadnicze jest takie? Kochasz ją ? Bo chyba niebardzo skoro Cię drażni? I najważniesze... masz z nią o czym rozmawiać? Ona ma jakieś swoje życie? Pracę, znajomych, pasje?

Gość tak kombinuję sobie, że
w końcu zbrzydnie, a wtedy co?

pracuje i studiuje - to już coś... wg mnie albo masz kryzys albo jej nie kochasz... bo sprawiasz wrażenie jakby Cię jej osoba drażniła

Gość pisz dalej poprawiasz nastroj
ja tam myślę,że mu za dobrze jest i przyszedł sobie ponarzekać ..ma fajną babkę trochę taką roztrzepaną ..ma się do kogo przytulić , poseksić , jest smiesznie ...kazdy musi sobie tak popierdolić nawet jak mu dobrze jest i tyle ...u mnie w pracy tak samo ludzie zarabiaja po 20 koła ,a te,z im mało ..nie dogodzisz .

Gość przykład numer 2
mężu - napisałeś " Z drugiej strony nie chce się rozwodzić tylko z powodu jej głupoty, bo przecież ma dobry charakter (jest łagodna i pogodna) i jest bardzo atrakcyjna. Nie daje mi innych powodów, nie przyprawia rogów, nie awanturuje się ..." powiem Ci tak - nie ma ludzi idealnych, a z tego co piszesz to chyba musisz ją po prostu zaakceptować - a pewne rzeczy zmieniają się też po urodzeniu dziecka ;)

Gość przykład numer 2
a co do przykładu nr 1 - ze stacjii benzynowej - to ona chciała dobrze :) a sprzedawcy jak wiesz potrafią wcisnąć wszystko zwłaszcza jeśli ktoś się nie orientuje może powiedział jej że jest promocja i że to taki wyjątkowy płyn z ekstra składnikami itp... i dała się naciągnąć.. każdy czasem popełnia błędy - Tobie też się one na pewno zdarzają ;) tj - też nie wiesz co ją może denerwować u Ciebie - dobrze jest więc wspólnie więcej porozmawiać i wrzucić trochę na luz i nie podchodzić tak serio do małych potyczek :)

Gość .T
zauroczenie minęło, a Ciebie zaczyna drażnić jej nieporadność. Cóż, bywa tak bardzo często w związkach. Będzie jeszcze gorzej. Psychicznie się zaczniesz wykańczać.

Gość ciągnie swój do swego
ona ładna i głupia, ty głupi, bo widziałeś tylko jej urodę. pasujecie do siebie prowo -10/10

Gość Huhuha
Myśle autorze ze trochę przesadzasz. Podales 3 moim zdaniem głupie przykłady bo jak wiadomo każdy się dał chociaż raz naciągnąć, umalowac się trzeba żeby znajomi nie obgadali ze twoja żona jest zaniedbana a jeżeli chodzi o kibiowanie.., moim zdaniem mogłeś się szczycić przed kolegami jaka ty masz fajna żonę ze nawet w takich błahych sprawach jest za tobą murem. Chyba za dużo byś w życiu chciał

Gość Mądra modelka
Sory, ale jeśli pilnuje grilla, to jestem za niego odpowiedzialna. Kobieta cały dzień powinna być zadbana, a nie tylko jak goście przyjeżdżają - no, ale jeśli już musiała się malować, to mogła: 1) poprosić kogoś z rodziny o zerknięcie na mięsko 2) przynieść sobie kosmetyki na dwór Z tym płynem to tez przegięcie, bo chyba każdy wie, że naciąganie jest wszechobecne - na wszystko, i trzeba wyrobić w sobie asertywność, zwłaszcza jeśli nie zna się kompletnie na danym produkcie. I to świadczy o braku myślenia. Wszystko zależy od tego, jaki poziom "mądrości" każdemu odpowiada...

Gość Alinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorze przesadzasz!!!! przykłady które podałes mogły zdażyć sie każdemu,wcale nie swiadcza o ty ze Twoja zona jest głupia,sam z pewnoscią tez nie jestes ideałem i jak sam napisałes żona jest dobra i kochająca i tego sie trzymaj:)

Gość ey5trhytrhy
"Mąż głupiej modelki" Poznałem się z nią jak studiowałem, kiedy nie było dużo zmartwień i w zasadzie liczyła się dobra impreza. I TO JEST NAJLEPSZY PRZYKŁAD NA TO ŻE INTELIGENCJA NIE IDZIE W PARZE Z WYKSZTAŁCENIEM DRODZY KAFETERIANIE :) NIECH MI JESZCZE KTOŚ NAPISZE ŻE FACET PO ZAWODÓWCE NIE PASUJE DO DZIEWCZYNY PO STUDIACH I NA ODWRÓT BO PSEM POSZCZUJĘ :)

a może te przykłady to już gwóźdź do trumny może on już nie wyrabia?

I TO JEST NAJLEPSZY PRZYKŁAD NA TO ŻE INTELIGENCJA NIE IDZIE W PARZE Z WYKSZTAŁCENIEM DRODZY KAFETERIANIE NIECH MI JESZCZE KTOŚ NAPISZE ŻE FACET PO ZAWODÓWCE NIE PASUJE DO DZIEWCZYNY PO STUDIACH I NA ODWRÓT BO PSEM POSZCZUJĘ ratlerkiem, ratlerkiem

Gość Mądra modelka
Skoro poszedł z problemem na cafe, to znaczy, ze nie wyrabia...

kurcze, ale malżeństwo to chyba nie jest choroba śmiertelna?

Gość r6u65
Oj tam ja znam pełno takich idiotek po studiach z i mgr przed nazwiskiem.Daleko nie muszę szukać, żona mojego brata wiecie co zrobiła ? Pewnego dnia brat tankuje paliwo do samochodu i idzie zapłacić, wraca do samochodu a jego żona pyta "że jak wlał paliwo to wskazówka nie podskoczyła w górę i jest dalej na samym dole i żeby brat poszedł zawiadomić kierownika stacji" Myślałem że padnę jak mi to brat opowiedział :) Dziewczyna 28 lat

Gość Huhuha
Kobieta powinnabyc zawsze zadbana zgadzam się ale każdy chce coś tam poprawić, żeby wyrobić w sobie asertywnosc trzeba najpierw dać się naciagnac kilka razy żeby to zrozumieć. I powtarzam nie ma ludzi idealnych i ty mądra modelka tez nie jesteś więc me oceniajcie tak szybko ludzi. Autor prawdopodobnie znudziło się już swoją piękna ona i teraz psioczy

autor!!!!! wypowiedź!

Gość r6u65
A co myślicie o dziewczynie która ma dobre serce, jest wierna i kocha całym sercem ale jest po prostu bardzo słabo inteligentna i głupiutka ?

Gość okgok
a to w tym takiego idiotycznego - z tą wskazówką? przykłady podane przez autora tez sa naciągane roztargnienie czy niewiedza nie mają nic wspolnego z inteligencją moja zona tez popełnia gafy czy brakuje jej informacji, co z tego wy wiecie wszystko? zamiast się śmiać, wyjaśnijcie i pomóżcie

Gość Huhuha
Takie dziewczyny potrzebują partnera który je poprowadzi przez życie.. I niekiedy takie maja lepiej

Gość Mądra modelka
każdy ma swoją tolerancję negatywnych cech w partnerze. Autora na punkcie inteligencji niestety została mocno nadwyrężona. Oczywiście, że nie ma ludzi idealnych, ale tym tokiem idąc wiążmy się z pierwszym lepszym napotkanym człowiekiem i ciągnijmy wózek aż do grobu...

Gość ja jestemz e wsi takiej
...ale z ciebie sztywniak i beton, autorze.

A co myślicie o dziewczynie która ma dobre serce, jest wierna i kocha całym sercem ale jest po prostu bardzo słabo inteligentna i głupiutka takie rzeczy docenia się z wiekiem jak jest się młodym dokonuje się ostrej selekcji a potem to się liczy, żeby choć trochę miła była...

Gość Ćhubuun
A autor sie zwinal bo to było prowo