Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż głupiej modelki

Mam skrajnie głupią żonę, już nie wytrzymuje

Polecane posty

Gość onawi
autorze,przesadzasz......a koledzy sie smieja bo moze ci zazdroszcza takiej zony ich babki pewnie siedza na plotach w salonach albo u fryzjerek a twoja wyluzowana ,wesola i wpatrzona w ciebie jak w obrazek.....nie wierz kolegom za bardzo i nie patzr na opinie ludzi bo ludzi cudze szczescie w oczy kole.....

Gość Mąż głupiej modelki
Tylko osoby w mojej sytuacji mogą mnie zrozumieć. W tym miesiącu też było kilka ciekawych sytuacji, które wymyśliła moja żonka.

Gość Trelekulistamicha
W zyciu chodzi o to zeby sie nie nudzic daj przyklaaaadyyyyy

Gość w tym wieku to nie pamietam
Koles czepiszasz sie i nie kkochasz jej. Poleciales jedynie na jej urode-sam napisales, ze na studiach tylko imprezy was laczyly. Napisales tz, ze jak by nie byla tak piekna, to juz dawno bys nie wytrzymal. Moje wnioski: -nie zgraliscie sie pod wzgledem charakterow po prostu -nie kochasz jej -boisz sie zakonczyc malzenstwo, bo przeciez ona taka piekna i szkoda ja z rak wypuszczac, bo nastepna moze juz ni byc tak cuudna.

Tak to jest juz z tymi "super kociakami". Kiedyś z taką chodziłem (na szczęście tylko to) i po czasie wyszło że nie potrafi się wysłowić. I tez miałem na początku klapki na oczach

Gość Mąż Głupiej
Ludzie ja wam coś opowiem o bezmyślności mojej żony. Pomyślała w weekend żeby umyć auto, prawie nowe Toyota Yaris, czerwona. Wydało się jej tak brudne ze wzięła cif i twarda gąbkę i tarła,tarła i tarła, aż porobiła poważne zniszczenia w lakierze na 3/4 powierzchni auta. koszmar

Gość gość
Mąż Głupiej dziś tak jasne głupia zdziro udająca chłopa w necie :D

Gość gość
do tego po 3 latach od założenia tematu wypisuje tu bzdury. trzep się!

Gość gość
Dlatego trzeba dobierac sie nie tylko wg wtgladu ale i charakteru. Najlepiej miec zone na tym samym poziomie albo madrzejszą. Ale wtedy nie szuka sie kury domowej,sprzataczki i matki tylko partnerke do zycia. Wiekszosc facetow w Pl tego nie czai bo sa tak glupi jak ta zona z tematu:-D

Gość gość
głupia to jesteś ty szmato żonatego co zakłada tego typu tematy. gdyby uważał cię za mądrą a żonę za głupią tak jak to ty piszesz toby już dawno się rozwiódł i był z tobą. on doskonale wie ze to ty jesteś ta głupia co zawsze obciągnie gdy on tylko rozepnie rozporek i jeszcze będziesz się cieszyć jak na głupia przystało. :D

Gość gość
ja p*****le co za tuman analfabeta do kwadratu ten wyżej szmacisko meska k***o :D

Gość gość
Fajnie ze tanczyla i kibicowala urocze to i slodkie a ty sie wstydziles bo musisz miec zanizone poczucie wlasnej wartosci to pewnie tez powod dlaczego jestes z nia a nie jakas pewna siebie inteligentna kobieta z klasa

Gość Olekpoleca
Witajcie :) po pierwsze trzeba być zwykłym palantem żeby mówić o swojej żonie ze jest głupia. Po drugi dupa nie traktor a też ciągnie jak nie zwracales uwagi ze Twoja żona nie posiada nic poza dupa to sorry.... BTW rozwijamy się uczymy poznajemy popełniamy błędy i mamy prawo zmieniać zdanie. Nie bądź cpa ustalcie zasady jak się nie dogadacie szukajcie szczęścia gdzie indziej - co brakuje odwagi? Kobiety doskonale wyczuwają brak odwagi a jak nie czują tego u faceta to przejmują inicjatywę bo ktoś musi w związku nosić spodnie... kobiety dają się doskonale prowadzić :) tylko trzeba umieć się nimi posługiwać. Kiepskie kapitan obarcza swoimi błędami załogę. .. BTW Kobietom się nie dogodzić nawet Ewie w raju czegoś brakowało. ...

Gość gość
a wczesniej byla madra?

Gość gość
Ale stary temat.

Gość gość
rzniesz głupa :D a moglo byc gorzej

Gość gość
Mąż Głupiej 2015.04.27 to pisze tylko d***** zonatego a tu łachudro,jakbys była porządną i mądrą nie wp*****lałabys sie w małżeństwo glupie s****wo,s********j l********gu

Gość gość
Jak chcesz rozwiązac swoje problemy, chcesz wiedziec czy rozwieść sie czy nie, co robc dalej, napisz do mojej wrozki Sofii. Ona Ci powie czy co Twoja zona myśli, co czuje. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Zibik69
A ja mam taką gwiazdę w domu, która w czasach jak połączenie ze stacjonarnego na komórkę kosztowało około 1 zł, zadzwoniła do mnie, żebym oddał w sklepie przy naszym domu 10 groszy.

Gość gość
Mamusi Ci nie zastąpi :D

Gość gość śliczna i mądra
widziały gały...trzeba było brać normalną dziewczynę a nie pustaka głupiego

Gość gość mądra
ale niestety ta głupota przejdzie na dzieci jeżeli będą...

Gość gość
nie jest głupia żona

Gość gość
czemu żona jest głupia

Gość gość
Super ani ja ani muj facet nie potrafimy rozpalic ogniska, ani grila.

Gość gość
W sumie urocze te jej wpadki, a ty jak widac polecials tyko na wyglad. Tacy jak ty zwykle nie zasluguja na nic bo NIE SĄ WARTOŚCIOWI. Mądra, wartościowa kobieta Cię nie zechce, chyba, że masz talent aktorski i chce Ci sie zyc w napieciu az do smierci.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy jeszcze sie zakochasz, kim ona będzie, gdzie się spotkacie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość mąż chyba frajer
niestety .. jest głupia. To smutne i przygnębiające. Jest mi przykro. Ciężko mi tak żyć. Są dzieci, jest dom, jest wszystko... ona we łbie ma kwas hialuronowy ... inni chodzą na dziwki, mają drugie życie albo kopią .. w dupę i odchodzą. Ja się męczę... żyje obok tylko po ki wuj ?

Gość gość
Czy wchodzic dwa razy do tej samej rzeki czy nie

Gość gość
To znaczy ze musiałes dokonać skrajnie głupiego wybory skoro wybrales skrajnie glupią..